Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Biobot1.1.8 I Wrota

pawelyoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a zrobi mi alfe w golcu 25lf3 16 bo2 2 irysy i 6flax i designie bastion starczy mi na alfe walic tylko z x2 bo mam duzo

@edit

no to kill mi robi Że statek ucieka od alienów tylko

@EDIT

bez opcji włączonej robi wrota ale z nią stoi i ginie

@edit

straciłem życie już dzięki wam ^^

Opublikowano

Kolego, dzięki nam? W takim razie przepraszam za całą społeczność mpc, zaraz ci się złożymy na przelew żebyś mógł kolejne wrota złożyć...

Kazał ci ktoś robić nim wrota? Mogłeś je robić ręcznie. Ale przecież nagrodę za wrota to chce każdy, a zapierdalać w nich to nie ma komu.

A tak w ogóle, to biolog napisał oficjalnie że bot jest w stanie zrobić wrota?

Opublikowano

Kolego, dzięki nam? W takim razie przepraszam za całą społeczność mpc, zaraz ci się złożymy na przelew żebyś mógł kolejne wrota złożyć...

Kazał ci ktoś robić nim wrota? Mogłeś je robić ręcznie. Ale przecież nagrodę za wrota to chce każdy, a zapierdalać w nich to nie ma komu.

A tak w ogóle, to biolog napisał oficjalnie że bot jest w stanie zrobić wrota?

straciłem jedno życie a nie wrota alfa to na jednym można spokojnie zrobić.

Opublikowano

Czy mozna zmieniac mapy po puszczeniu bota ? I czy wy tylko puszcacie na alieny czy zbieraci rowniez boxy ? gram na sk2

@EDIT

Juz sobie poradzilem

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Kurde dzieciaczki, bot jest zajebisty.

To, ze wy mu kazecie robic wrota, gdy on nie umie, i zawala, to nie znaczy, ze jest niedopracowany.

Opublikowano

nairo jak ty masz takie konfy na wrota to fajnie masz ...

ps a bocik dobry ale przez laga straciłem ostatnie życie ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Chłopie wydupcaj to TUT a nie temat do spamowania.... Chcesz serwer a sam nie potrafisz poszukać :/ Każdy by tylko chciał jeszcze najlepiej podaj IP i może jeszcze konto admina mi zrób. Liczysz na pomoc? Nie w tym temacie...

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

A podalby ktos dane najswiezsze do tego bota.

U mnie to tak wyglada:

Client:

2.15

Invisible:

ozims;1604u;znmjs;bu9m9;zel71;q4knx;ci7m0;1ukl6;1gtlm;180fk;13b44;ntr63;1lmf1;1r78f;1oloo;xixzz;13jaa;6dge9;m79jj;h0rbx;n5cwr;1hviz;1g4pv;1ss4t;1c2tu;100vp;rku9c;1hd2h;416n4;1t5p4;6ovbk;3k2hr;48chq;lnkdf;1usjy;1scn2;usc1j;qj4o9;yyr28;3mtlo;hkw3g;a2abg;1fnxl;1kjds;9icg0;13umf;qtqry;1ucay;puvoe;1c3oi;1nesl;wl0wr;sn8n9;1v20m;1g568;1malf;w27x1;ov57p;1ecek;1my80;1srvg;2u942;103wa;1srrl;109xs;6x1u8;152g8;5naot;oeoud;tbeuu;13p97;rckbt;1trob;1fsi3;v2qxb;1szeq;87k2a;1bfcm;fc9f7;1g7du;lqzp9;wbku5;1ts89;1ag6n;10tv0;49ol8;1isk4;1jyqj;1e5au;8v03f;uy62u;mk797;1g65j;hm27v;hs940;q0e4a;bv8wq;1nad0;1mc48;1801q

md5:

027984d6f8654b2ea1b6171105325174

Wciaz nie chce mi sie odpalic. NET 4.0 zainstalowany, VC tak samo, jesli ma byc potrzeba ponownego zainstalowania w/w to nie ma problemu. Podajcie tylko linki ;d. Nie no na serio mi zalezy bo juz w pyte czasu nie bocilem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pokaż ss'a błędu

Bardzo chcialbym Ci pokazac blad ale poprostu nic nie wywala na pulpicie, podaje dane do konta klikam START czy tam zeby sie zaladowalo na moje konto i nic sie nie dzieje. Pulpit byl taki jaki byl :x.

Dodam, ze dzieje sie tak gdy loguje sie przez SID, ID i Server ID

Gdy loguje sie przez Login, Haslo i Server to wyskakuje cos takiego:

oqdn4l.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

daj na inny hosting bota bo mi i może nie którym nie działa

edit /sorki już działa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie polecam robić nim wrota po 20 mintach zawsze mnie rozwalają na krystalin we 3 wrotach

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli bijecie z opcją not to kill we wrotach do odznacznie ją w momencie gdy dobijacie resztrki w rogach bo z włączoną będziecie strasznie dostawać, a z wyłączoną wcale, bo one beda miały tak mało hp , że bot bedzie ciągle cel zmieniał z opcją not to kill, a bez bedzie krecił w rogu

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem typu " Failed to get the Server IP Address of the SpaceMap"

Z tego co pamietam to wszystko dobrze wpisuje a pojawia sie caly czas ten blad z 3 przegladarek.

Pliis pomocy ;((

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a zrobi mi alfe w golcu 25lf3 16 bo2 2 irysy i 6flax i designie bastion starczy mi na alfe walic tylko z x2 bo mam duzo

@edit

no to kill mi robi Że statek ucieka od alienów tylko

@EDIT

bez opcji włączonej robi wrota ale z nią stoi i ginie

@edit

straciłem życie już dzięki wam ^^

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

nie moge go pobrać, ma go ktoś, bo on chyba jest darmowy

Już dawno nie działa. Na chwilę obecną nie ma darmowych botów.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...