Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldy Na Allegro

siusior19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż nie znalazłem takiego tematu to go założyłem.otóż jest to po częśći pytanie a po troszku przestroga dla tych co chcą kupywać goldy na allegro.Ok przejdźmy do rzeczy więc ci którzy bawili się w kupno goldów na allegro mogli pochwalić się w tym temacie czy to bezpieczne i czy nie dostali przypadkiem bana?

Opublikowano

Ja słyszałem rózne bajki na ten temat np: Nie kupywać goldów na alegro bo sprzedają je GM i dostaje się bana.Raczej GM tego nie sprzedaje tylko gracze.Mój kolega dostał juz za to bana nawet jak przesłał na drugie konto goldy i nawet nie wytłumaczyli mu za co.Więc radził bym nie kupywać.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja słyszałem rózne bajki na ten temat np: Nie kupywać goldów na alegro bo sprzedają je GM i dostaje się bana.Raczej GM tego nie sprzedaje tylko gracze.Mój kolega dostał juz za to bana nawet jak przesłał na drugie konto goldy i nawet nie wytłumaczyli mu za co.Więc radził bym nie kupywać.

To nie bajka gm czy admini na lewo sprzedają goldy aby zarobić a potem wiedzą kogo zbanować

Ale masz rację najlepiej nie zamawiać goldów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taka transakcja pozostaje anonimowa i nikt nie dostaje bana za to ponieważ odbywa się przekazanie golda poprzez wysłanie pocztą w grze lub handlem tak jak z każdym innym graczem.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Taka transakcja pozostaje anonimowa i nikt nie dostaje bana za to ponieważ odbywa się przekazanie golda poprzez wysłanie pocztą w grze lub handlem tak jak z każdym innym graczem.

To dlaczego w regulaminie 4Story pisze że za kupno golda np na allegro jest ban na stałe? Myślisz że transakcja przez handel albo pocztę nie jest wykrywalna? Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj bo po przeczytaniu takiego posta ktoś kupi gold na allegro zbanują go a potem będzie zakładał temat "Dlaczego dostałem Bana za kupno złota"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To się zapewne odbywa na tej samej zasadzie co kupowanie yangów w metinie..

i jest to w 100% wykrywalne. nie zawsze Cię zbanują.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Kiedyś byłem re-sellerem goldów w 4story, czasami zdarzało się, że kupujący dostał bana, czasami nie.

Nigdy nie masz pewności, raz ban idzie po 2tyg, a raz w ogóle.

Najlepiej żeby re-seller nie dawał od razu 100goldów tylko np 24.5+24.5+24.5+24.5 a potem dołożyłby te 2goldy.

Opublikowano

@Wszyscy Up

Wy chyba nic nie rozumiecie.Podam wam przykład np:Wysyłam goldy do kolegi pocztą w grze i co on dostaje za to bana? a to tak samo się odbywa

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

To jest na tej samej zasadzie.

Jeżeli chcesz dać gold'y koledze to najlepiej daj przez trade, przez list możesz już dostać bana.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...