Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukałem stylu podobnego do takiego jaki ma gold-racing.pl, ale że nie znalazłem...

... Postanowiłem sprawdzić ich zabezpieczenia. Widzę że maja krucho bo mam prawie cały serwer na dysku(foto w załączniku)

i czy mógłby mi to przerobić aby styl działał z nowym logiem na stronce z silnikiem Race?

(szefie gold-racing.pl sorka(jak coś mogę dać w kodowaniu: styl by gold-racing.pl transformated by Falkoriks Inc.)

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Ale ty im nic nie ukradłeś, każdej stroncę idzie podejrzeć kod strony jaki wyświetla się na ekranie, tak samo można zdjęcia zgarnąć. Jak będę miał to ci załatwię ich całą grafikę i ci tu wstawię.

Opublikowano

Bartek ja to pobrałem: "WinHTTrack Website Copier", ale jak był chciał to może w temp znalazł całą.

Ale dobrze by było tylko jak to przerobić na silnik Race?

Przecież nie będę pisał silnika, bo mi się nie chce.

P.S bartek jak chcesz mi to załatwić to mi załatw cały serwer :) ja sobie go przerobie :)

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

jak nie to nie. Silnika nie załatwisz ponieważasz potrzebował byś dane do serwera lub na serwer im weiść(ale za to możesz iść do więzienia). Pozostaje ci kupić ten silnik, był kiedyś na allegro.

Opublikowano

Ale ty im nic nie ukradłeś, każdej stroncę idzie podejrzeć kod strony jaki wyświetla się na ekranie, tak samo można zdjęcia zgarnąć. Jak będę miał to ci załatwię ich całą grafikę i ci tu wstawię.

To , że można podejrzeć kod to wcale nie oznacza że masz prawo coś pobierać i wykorzystywać , a słyszałeś o prawach autorskich ?

Jeżeli ktos wykorzystuje dzieło intelektualne drugiej osoby bez jej zgody to pdlega karze .... Najczęście jjest 3 krotna lub 5 krotna wartośc kradzionej rzeczy . Jeżeli właściciel swoje grafiki wyceni na 2000 to ty zapłacisz mu 6000 albo 10 000 - trzeba to sprawdzić ,bo już nie pamiętam .

Za Wykorzystywanie błędów oprogramowania lub błedów w zabezpieczeniach do wykradania czegokolwiek są znaczne większe i znacznie dotkliwsze kary..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przecież nie będę pisał silnika, bo mi się nie chce.

Nie chce ci się czy nie potrafisz? Na moje rozumowanie to nie potrafisz, bo styl w css pisze sie 10-15 minut, a to są podstawy.

*Pro Cheater* *Pomoc w Tworzenie własnej gry WWW*

Polski server gry Killing Floor [PL]Killing Floor TOP Server 24/7

b_560_95_1.png

Opublikowano (edytowane)

Plik *.css. Na dole dopisz Styl by GoldRacing.pl (z linkiem). Looknij czy działa...

To jest ukryta treść, proszę

Ps.: Założycielu GoldRacing, weź plik css daj do jakiegoś folderu bo luzem Ci każdy plik wezmą. Włącznie z grą i z ustawieniami serwera mysql. Lub trochę lepsze zabezpieczenia.

Edytowane przez krycha1996

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...