Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Hwang'Ami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki pewien problem, aczkolwiek jak jestem woje to mogę założyć hwang'a np. od nindzy, ale na mnie będzie wyglądał tak samo.

Ale mnie bardziej interesuje to że np. woj nie mógł założyć hwang'a od innej klasy postaci.

Chyba że tak jest tylko na postaci GM.

Proszę was o pomoc, nie wiem co uczynić.

Jeżeli mi nie jebniesz - pójdę za tobą do domu i zatłukę cię jak PSA.!!!

Opublikowano

Do hwanga dla woja - daj aniflag ze stalki woja.

Do hwanga dla ninja - daj anfilag ze stalki dla ninja

i zrób tak z pozostałymi hwangmi

Opublikowano

globasek a może by tak byś wytłumaczył jak dla początkującego.

Nie wiem czy wiesz ale robię serwer od ok. miesiąca, wcześniej nie miałem do czynienia z stawianiem serwerów.

Jeżeli mi nie jebniesz - pójdę za tobą do domu i zatłukę cię jak PSA.!!!

Opublikowano

wejdź w item_proto w Navicat znajdź ' 11299 ' i w kolumnie jak jest ' ID ' ' NAME ' znajdź ' ANIFLAG ' skopiuj go i potem znajdź ID Twojego hwanga i wklej u hwanga ten ANIFLAG .

Potem znajdź ' 11499 ' i w kolumnie jak jest ' ID ' ' NAME ' znajdź ' ANIFLAG ' skopiuj go i potem znajdź ID tu następnego hwanga i wklej u hwanga ten ANIFLAG .

Potem znów znajdź ' 11699 ' i w kolumnie jak jest ' ID ' ' NAME ' znajdź ' ANIFLAG ' skopiuj go i potem znajdź ID następnego hwanga i wklej u hwanga ten ANIFLAG .

I znów znajdź ' 11899 ' i w kolumnie jak jest ' ID ' ' NAME ' znajdź ' ANIFLAG ' skopiuj go i potem znajdź ID hwanga tutaj następnego i wklej u hwanga ten ANIFLAG .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...