Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Osa1942/Anderspl/Kuxer

LasDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK parę spraw do ciebie lechistek5:

1.Tam jak osa napisał na czacie nie określił osoby wiec fuck off od niego mógł sam do siebie pisać taki przykład

2.Trzeba być za przeproszeniem debilem by zakładać warpa na "miasto" bez cuba (proszę wziąść pod uwagę fakt że słowo miasto dałem w cudzysłowiu bo to jako miasto nie wyglądało)

3.Co do trzeciego ss-a nie mam zaprzeczeń obraził cię..

Podsumowanie? Daj mi spokój jestem dzisiaj już po jednej wojnie twoja skarga dla mnie to nic chodzę se po murku i tyle a griefowanie to niszczenie/kradniecie a ja tam trzymam cobbla wiec się chyba buduję nie?

@down

Jeżeli to był warp to ja kocham kokosza...

Tak a co? Może ma patologie w domu czy coś i musi sam do siebie gadać/pisać ?? Takie osoby się zdażają...

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

OK parę spraw do ciebie lechistek5:

1.Tam jak osa napisał na czacie nie określił osoby wiec fuck off od niego mógł sam do siebie pisać taki przykład

2.Trzeba być za przeproszeniem debilem by zakładać warpa na "miasto" bez cuba (proszę wziąść pod uwagę fakt że słowo miasto dałem w cudzysłowiu bo to jako miasto nie wyglądało)

3.Co do trzeciego ss-a nie mam zaprzeczeń obraził cię..

Podsumowanie? Daj mi spokój jestem dzisiaj już po jednej wojnie twoja skarga dla mnie to nic chodzę se po murku i tyle a griefowanie to niszczenie/kradniecie a ja tam trzymam cobbla wiec się chyba buduję nie?

@up 1.dom na warpie ?

2. Kiwi sie przyznał,że sie nie obraża wiec do siebie mówił osa?

RMCF1902

Opublikowano

1. Osa był sprowokowany i bez bicia przyznam, że nie tylko on na Kiwiego najeżdżał, ale też ja i kilku innych... Samoobrona, mieliśmy lecieć i płakać do Moda?

2. Nic tu nie widzę złego

3. No cóż, zgadzam się.

Wniosek? Ban należy się Kuxerowi i Tobie, bo, przypominając regulamin

Zabrania się używania hacków/cheatów/modów. Kara - ban 4ever.

A cio Ty masz? Minimapkę i texture packi ;P

@Down

No cóż, pierwsze słyszę, najwyraźniej gdzieś przeoczyłem. Jeśli to prawda - zwracam honor.

Jestem pesymistycznym nerdem ;o

motokosygna.jpg

"There is nothing to be afraid of... Virtual reality will rehabilate your mind or eventually your body... You will be alright, I promise... Just concentrate... And trust the music."

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

@up asd mowil i geo i kokosz ze mapka dozwolona screena nie mam ale texture packi ma wiekszosc..

RMCF1902

• Dodaj nową pozycję...