Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IcuteMt2[Pl][Hamachi]

bodziek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie wygląda mi to na serwer 4fun.

Te nimfy i magnetyki wywal i wstaw coś porządniejszego powiedzmy złodzieje etc. Bo tak to co sura wp albo bm ma zrobić ?

Z nimfą raczej długo nie polata.

Opublikowano

Dobrze że się dowiedziałem, że serwer nie od dziś, także spoko.

Wychodzę z serwa nawet dlatego, że niby pvp a expić trzeba... Ludzie w końcu to hamachi.

Opublikowano

powiem tak to jedno wielkie gówno poniewaz

1.)GA pozwala kumplom na uzywanie haxow a jak go nie znasz i przeklniesz to cie zbanuje

2.)mielismy dostac nagrode pocieszenia dostalismy przywolanie 9ogonow chcialem wymienic to na yang to powiedziala do mnie spierdalaj

3.)niby serwer PvP expisz hujowo malo kasy leci + exp jak na hardzie bony jeszcze gorsze nawet na harda za male

jak ktos chce to moje Konto login:maddave

hasło:dddddd

kto pierwszy ten lepszy chociaz odradzam ten serwer

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

@Ja ci kuraw spieralaj poweidzsialem, no chyba cie na mozg pojebalo, dalem ci kurwa 20kk tylko ty nawet nie widzialem, popatrz czasem w eq. Malo kasy leci? dalem max a jak bym dal 1% wiecej, tak bug i 0 leci. Ty jak sie znasz dawaj serwa, i napisz mi na pew jakis kozak, sie pochwal.

sygnayd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...