Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Jak Odzyskać Hasło Wpisane Na Stronie Joymaxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem... Zmieniłem hasło do konta na stronie joymaxu i je zapomniałem [bez komentarza]. Bardzo proszę o pomoc w celu odzyskania hasła. Dodam ,że podczas zmiany używałem firefoxa bez "Zapamiętaj hasło", brak zweryfikowanego emalia do konta .Daje ++

Opublikowano

jak nie pamiętasz maila ustawionego na koncie to się nie da. jak pamiętasz to simply dajesz zapomniałem hasło i bd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

no ale to by było bez sensu: zapamiętywane by były wszystkie wpisana hasła ? lolz

@Nuc

grasz na tym koncie ? pasy działają ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

no ale to by było bez sensu: zapamiętywane by były wszystkie wpisana hasła ? lolz

@Nuc

grasz na tym koncie ? pasy działają ?

Jaki tam lvl miałeś bo jak marny to lepiej konto nowe zrobić.

//Vall działają, tylko wszystko fajnie, ale sp starczyło, tylko do wizarda i nie całego więc grać się za bardzo nie da z setem mp.Tak wiem zrąbałem że na sp cacu nie sprawdziłem... Chyba wybiorę zszc, albo tsro.Albo kupie coś na isro.

Opublikowano

Nie znasz się na plikach systemowych a się wypowiadasz xD , hasło odzyskane . Można zamknąć temat ;]

Trzeba było sprawdzić wszystko opcje do końca potem pisać, a nie tera się wyśmiewasz z kogoś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...