Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trackmania United Forever

Popolipo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu.

Gdzie ją kupić?

Ale nie przez Internet. np. Jakiś sklep.

Czy w ogóle jest możliwość zakupienia nie przez internet?

Mam wszystkie części ale nie tą.

A w tamtych prawie nie ma graczy.

Legenda
Opublikowano

Gra podobnie jak nowe Worms'y została wydana jedynie na Steam'ie, więc wystarczy zrobić przelew i nie trzeba targać się do sklepu.

Opublikowano

Ja swoją kupiłem w Empiku ale była ostatnia i od tego czasu już jej tam nie widziałem...

Spróbuj w jakimś pobliskim sklepie z grami może znajdziesz ;)

Ekhem...
To na tyle :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra podobnie jak nowe Worms'y została wydana jedynie na Steam'ie, więc wystarczy zrobić przelew i nie trzeba targać się do sklepu.

trackmania united forever nie została wydana jedynie na steam...

• 2 tygodnie później...
Legenda
Opublikowano

trackmania united forever nie została wydana jedynie na steam...

Tak?

To poproszę link do Track Mani United Forever, nie chodzi mi o TM Sunrise albo inne gówna.

Opublikowano

TMUF możesz kupić nawet w Carrefourze albo Auchanie. A jak kupisz TMU bez Forever to po instalacji pobierze ci się patch więc nie wiem o co wam biega.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak?

To poproszę link do Track Mani United Forever, nie chodzi mi o TM Sunrise albo inne gówna.

wtf? tm przeciez nie jest na steama tylko nie pierdziel jak nie wiesz... i nie nazywaj reszty części TM gównem ...

teraz w sklepach widzę, tylko ze produkt chwilowo niedostępny, moge ci dac sska pudełeczka z tmuf moją ....

a5g1sa.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak będziesz miał united to tylko inni bedą widzieli Twój samochód jeśli zmienisz skina, będziesz miał miedziaki, i brak ograniczeń freezone. Nie lepiej ściągnąć TMNF i czekać na specu tylko 1 wyścig po 5 przejechanych (chociaż można to ominąć), i bawić się w udodawanie serwów non freezone do ulubionych? Jeśli myślisz że opłaca się kupić united masz rację, lecz ja ze względu na to że byłem we wszystkich sklepach z grami w moim mieście i nie znalazłem to kupiłem samo konto united ;] na to samo wchodzi i jest szybciiej ;)

:)
Legenda
Opublikowano

Jak będziesz miał united to tylko inni bedą widzieli Twój samochód jeśli zmienisz skina, będziesz miał miedziaki, i brak ograniczeń freezone. Nie lepiej ściągnąć TMNF i czekać na specu tylko 1 wyścig po 5 przejechanych (chociaż można to ominąć), i bawić się w udodawanie serwów non freezone do ulubionych? Jeśli myślisz że opłaca się kupić united masz rację, lecz ja ze względu na to że byłem we wszystkich sklepach z grami w moim mieście i nie znalazłem to kupiłem samo konto united ;] na to samo wchodzi i jest szybciiej ;)

Ja kupiłem na Steam'owskiej promocji za 7.50$ i jestem zadowolony.

Czekać na FreeZone nie muszę.

Co do skina, to jak masz oryginał i wgrasz skina to widzą go inni, jak wgrasz na darmowej wersji to tylko ty go widzisz, tak samo z avatarmi.

#3000 post!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...