Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepiej Kupic

co kupic  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. co kupic

• granatnik
      1
    • minigun
      7
    • miotacz
      5
    • nic z tych rzeczy kup cos innego
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup perma :)

Granatnik i spec po jakimś czasie zniknie, a perm przynajmniej podbije wartość twojego konta przy sprzedaży.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

A ja polecam Flame . Sam go kupuje , mój kumpel ma od 3 dni i wbił 22k exp-a ; ] Wprawdzie gra tylko FT na CF ale się opłaca , następnym razem załaduj perma . Jak lubisz i ogarniasz S/O to kup L96A1 AW ; D

Mick3yMous3.png
Opublikowano

Wg mnie to Flame/Minigun

Minigun - odpowiedni na FT, Eli Eli Pro, S&D, OMA (co będę wszystko wymieniał dobry do wszystkiego)

Flame - odpowiedni na FT no może na QR ale ogólnie to na FT najlepiej na Eli nic nim nie zdziałasz

więc zależy jakie tryby gry preferujesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

granatnik - głównie quarantine do "cofania" zombie i szybkiego ubijania (tylko trzeba nim ze 2 dni pograć bo tak to siebie możesz zabić;d)

minigun - FT cabin/black lung, z powodu tego, że ma dużo ammo, jak dla mnie to tak jakby zwykła broń tylko jakby "ulepszona". Jak grasz quarantine na 4 graczy to się przydaje, szczególnie gdy zostaje 1 zombiak. Napalasz tym w niego a on raczej nie ma szans ucieczki.

flame(lag)thrower - cudo na ft. sam kupowałem kiedyś, żeby nabijać sobie pkt i szybko przechodzić rundy, bo ze zwykłymi broniami schodziło..no długo, jak z broniami sam dochodziłem do 10 rundy na bl (extreme) to tak samo z flamem nawet 5x szybciej. są tylko problemy bo nawet jak nie flamisz noobków to narzekają i kickają.

Tak więc - p lvl/pro ft game najlepiej flame, minigun i granatnik to wg. mnie quara/eli i te inne badziewia. Inne? yhm..jak wolno wbijasz lvl to chyba możesz sobie dorobić slot na specjalny item i do tego medkit i jedziesz DT na extreme.

Opublikowano

Minigun :)

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...