Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybszy Komputer O 50%

MarcinMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz mieć szybszy komputer o około 50% szybszy rub tak jak na filmiku:

w filmie sie pomyliłem nie odznaczamy wszystkiego zostawiamy włączoną funkcje

uzyj wizualnych styluw okien i przycisków

w tedy mamy normalny windows xp

http://www.youtube.com/watch?v=fLwFh8w-Qnc

Jak ci filmik nie działa lub nie zrozumiałłeś o co w nim chodzi tutaj wytłumacze jeszcze:

Wchodzimy w start/właściowości Moj komputer/zaawansowane/w wydajność klikamy ustawienia i odznaczamy wszystko oprucz

klikamy zastosuj i ok i automatycznie nasz komputer jest o 50% szybszy

Jestem wielki

Pomogłem daj+

Opublikowano

idz z tymi poradami , dopiero co był podobny temat z tym samym filmem !

komputera nie przyspieszy bo to nie możliwe , odciąża tylko system w obsłudze stylów wizualnych

grafiki i bajery windowsów nowych obciązają tylko pamięć operacyjną i spowalniają system wizualnie nie pod względem sprawności o to się już troszczą usługi w windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

był ten sam temat i to mój z moim filmikiem tylko że tam ludzie przeklinali na siebie i usuneli

a w ten sposób da sie pszyspieszyc komputer po przez uwolnienie mb ram jak nie wiesz o tym to do szkoły spowrotem idz

Jestem wielki

Pomogłem daj+

Opublikowano

słaby komputer na pewno , ale przy dzisiejszych gdzie procesor powyżej 2 Mhz i pamięc 4Gb to już nie ma sensu bawić się w takie poprawki

jesli ktoś ma viste albo w7 na kompie o niższych parametrach to już jego problem , działać będzie ale nie przyszpieszy więcej niż może

zresztą, poprawki takie przyszpieszają działanie systemu tylko o ok 20-30% ale procesora nigdy

zatytułowałbym temat bardziej : przyspiesz swój windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano
słaby komputer na pewno , ale przy dzisiejszych gdzie procesor powyżej 2 Mhz

Oo. 2 mhz? Fajny sprzęt.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Gość Pan Maciek
Opublikowano

słaby komputer na pewno , ale przy dzisiejszych gdzie procesor powyżej 2 Mhz i pamięc 4Gb to już nie ma sensu bawić się w takie poprawki

jesli ktoś ma viste albo w7 na kompie o niższych parametrach to już jego problem , działać będzie ale nie przyszpieszy więcej niż może

zresztą, poprawki takie przyszpieszają działanie systemu tylko o ok 20-30% ale procesora nigdy

zatytułowałbym temat bardziej : przyspiesz swój windows

2Mhz? Szacenuk dla cb :P

Opublikowano

szacunek dla głupich co nie mogą nic sensownego dodać do siebie tylko wyłapać małą literówkę M zamiast G

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

chcesz mieć szybszy komputer o około 50% szybszy rub tak jak na filmiku:w filmie sie pomyliłem nie odznaczamy wszystkiego zostawiamy włączoną funkcje

w tedy mamy normalny windows xphttp://www.youtube.com/watch?v=fLwFh8w-QncJak ci filmik nie działa lub nie zrozumiałłeś o co w nim chodzi tutaj wytłumacze jeszcze:Wchodzimy w start/właściowości Moj komputer/zaawansowane/w wydajność klikamy ustawienia i odznaczamy wszystko oprucz

klikamy zastosuj i ok i automatycznie nasz komputer jest o 50% szybszy

Kurde co za dzieciak.. Najpierw ty idź do szkoły i pierwsze co zrób to sięgnij po słownik języka polskiego, i ortograficzny! Takie bawienie się nie przyśpiesza komputera tylko go zwalnia a potem szybciej się psuje.. Może na początku jest efekt a potem niestety tylko gorzej. To samo z podkręcaniem procesora, podkręcisz sobie np. z 1.8 na 2,4 nic to prawie nie da a komputer psuć się będzie 4x szybciej..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ty jestes dzieciak przeciesz od wyłączenia zbędnych cieni pod myszką itp nie może się szybciej komputer zepsuć pomyśl zanim napiszesz!!!

Jestem wielki

Pomogłem daj+

Weteran
Opublikowano

Na jakiej zasadzie ustaliłeś, że zmienienie wyglądu poprawi prace komputera o 50% ..?

"pszyspieszyc komputer po przez uwolnienie mb ram jak nie wiesz o tym to do szkoły spowrotem idz " -- powalające zdanie ..

Nie żebym się czepiał twojego stylu pisania, ale wyzywasz użytkowników od dzieci i sugerujesz,aby wracali do szkoły, a sam pokazujesz jakbyś jeszcze z niej nie wyszedł...

A takie wyłączanie cieni itp. gówno ram uwolni ;d

1329036830-U154499.png
Gość Mounthains
Opublikowano

Nic nie pomogłeś. To gówno za przeproszeniem daje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...