Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak miałem swojego serwera to taki sam bug był po złym wyłaczeniu serwera

Polacz sie z navi, wejdz w zakladke account, wyszukaj ID konta, ustaw kod usuniecia postaci - teraz bedziesz mogl usunac postacie. Potem wejdz w gmlist uzupelnij dane jaka postac ma miec GM, podaj swoj adres IP serwera bez koncowki 100, zaloguj sie i ciesz sie GM. Pozdrawiam

sprawdz ten sposób z tego tematu

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

iks zero siedem zero iks, ale mu na kazdym nowym koncie przypierdala te 4 bugi, wiec ma pewnie tabele zjebane bo nie bedzie ze wszystkich kont usuwal te postacie, przecie.

waghtv.png

Opublikowano

iks zero siedem zero iks, ale mu na kazdym nowym koncie przypierdala te 4 bugi, wiec ma pewnie tabele zjebane bo nie bedzie ze wszystkich kont usuwal te postacie, przecie.

Tych postaci nawet nie da się usunąć

Opublikowano

@UP No to jak kolega mówi. Zaloguj się do serwera (root) wpisz /etc/rc.d/netif restart. Włąćz navicat wejdź w tabelke account i na tabelke account zrób tak:

To jest ukryta treść, proszę

Potem przejdź to player>player i zrób tak samo.

ex

Opublikowano

Wystarczy naprawic tabele w player, miałem identyczny problemna SF 2010. Wgranie innych nie pomaga bynajmiej mi nie pomogło, wgrałem nową baze i wszystko było ok. ( Całe mysql wziąłem z mpcforum.pl, nie pamietam jak sie temat nazywał. Tam były pliki sF 2010 + nowe mysql z wyjażnieniem jak je wgrać.)

Edit@

Tutaj masz całe mysql, na pewno po za wgrywaniem nowego mysql jest inny sposób ale ja tego w inny sposób nie potrafie naprawic ( można zapytaniem w quesry je zrobic, ale nie znam sie za bardzo na tym.