Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Metin5

LQS666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sobie żartujesz? Kolejny item od GameMasterów? Człowieku... to nie ma co się cieszyć. :-(

Opublikowano

Własnie w tym jest zajebisty że nie można mieć takich bonów , Gm sie kłania dlatego nie lubie dedyków chociarz zależy od team

Opublikowano

Hohoho pozdrów cały team ;/ a tak na serio to jeśli sie ma item od gma to z czego sie cieszysz? to tak samo jak ci pokaze zatruty 31000%śr na moim privie.

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

To się nazywa pomoc ze strony GM. Żadnego szacunku dla prawdziwych graczy którzy się męczą ze zrobieniem EQ.

Myślę, że jak byś miał honor to byś się tym nie chwalił, ja byłem GM na Metin5 i za chwilkę i tak napiszę do Sacona, aby usunął item poprzez navicat.

Opublikowano

I tak właśnie team Metin5 jest sprawiedliwy, mówią że nikomu nie dają eq z navi a tutaj proszę...

Żeby grać na tym serwerze trzeba być noobem.

2ytwto8.pnglogonevrast.png
Opublikowano

Jaka pomoc ze strony GM? :> Hmm.. Nawet nikogo tam nie znam z team, ani sam nie jestem.. Po prostu trzeba umieć sobie radzić.

EMPTY :C

Opublikowano

Nie ma to jak navicat <_<

Załosne są itemy od gm.

A myślałem że nowy metin5 to nie żaden fail, widać jednak tak

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wystarczy pokazać screen sprzed roku i od razu wszyscy uwierzą. Ciekawe kto z Game Master'ów da EQ skoro żaden nie ma dostępu do bazy? Każdy rozumny wie, że bez tego nic się nie zdziała - więc skończcie się ośmieszać - Ci którzy w to wierzą rzecz jasna. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem jednym z graczy tego serwera, oraz posiadam tam wysoką posadę.

Jest przysłowie "nie oceniaj ludzi po wyglądzie", chciałbym też tutaj powiedzieć "nie oceniaj serwera po ss-ach".

Każdy debil może sobie takie coś w photoshopie wysmyczyć, bynajmniej ja umiem :]

Jeżeli chcecie oceniać najpierw zagrajcie.

A ten SS, jest z przed roku :DD

Opublikowano

Takie serwery wręcz odstraszają... Co to za zabawa, kiedy masz problem z policzeniem ile DMG zadałeś?

Serwer: oMetin2.pl

Nick: Franz

Lvl: 89+

Królestwo: Jinno

Gildia: Funfle <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...