Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Własny skin championa.

popiolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym pokazać wam jak bez kupowania skinów za RP można jest zdobyć.

1. Wchodzisz do folderu gdzie instalowałeś LoLa, w folderze "Game" znajdujesz plik "HeroPak_client.zip" i wypakowujesz go tak, żeby nadpisał Ci folder DATA

2. Ściągasz paczkę ze skinem na dysk i wypakowujesz

3. Wchodzisz do folderu Game\Data\Characters\"Nazwa championa"

4. Usuwasz albo zmieniasz nazwę pliku nazwachampiona.dds

5. Kopiujesz ściągnięty plik .dds do tego folderu i zmieniasz jego nazwę na nazwachampiona.dds/ lub tylko podmieniasz.

6. Wchodzisz do gry i cieszysz się podmienionym skinem podstawowym (nie dostajesz nowego skina - po prostu zmieniasz teksturki dla starego skina).

Małe info

Skina widzimy tylko my.

Przykładowy skin Master Yi (Demacia Yi tak się nazywa skin)

beztytuupqo.png

Opublikowano

Jeśli ktoś ogarnia jakiś program do przerabiania .dds (w ps'e 5 trochę dziwnie) to ciekawie jakby była taka osoba na forum :-)

Polecam też przed operacjami zrobić kopie zapasową naszych plików.

Ps: Może komuś się podoba skin znaleziony dla fanów

Mordekaiser, the Master of Metal (Ultrakaiser*)

mordo.png

* - Nazwa skinu po przerobieniu.

Skin można pobrać po kliknięciu w obrazek.

Opublikowano

No proszę, kolejny poradnik z linkiem do strony Leaguecraft, nie jesteś pierwszym który taki zrobił(nie wliczam Sheco który zwyczajnie kradnie wszystko...), ale nie wiem dlaczego tutaj żaden z moderatorów nie zareagował bezmyślnie mówiąc ze jest to reklama forum.

I przez to ,że podałem stronkę do skinów podpadłeś pod łamanie praw autorski (plagiator)

R.I.P.E.R

szykuj się na to ,że ludzie będą wątpić "niby" w twojego prace, "niby" twojego autorstwa.

Tak poza tym tutorial o skinach zrobiłem bo widziałem jak tylko podajesz linki do pobrania a nic więcej (to co robisz to nie są tutoriale).

A jeżeli jesteś taki dobry w przerabianiu to podaj link(psd/dds/) ss(abym widział ,że to "niby ty") a z chęcią zobaczył bym co musiałeś tam zrobić :-)

Sheco nic nie nauczysz, a moderatorzy nic nie robią, a jeśli jednak ktoś z prawami tu to przeczyta, to żądam przywrócenia tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/327571-tutorial-league-of-legends-prosta-zmiana-skorek-do-wszystkich-dostepnych-championow/page__p__2294007__hl__%5Btutorial%5D__fromsearch__1#entry2294007 z kosza do działu Lol'a ponieważ został bezpodstawnie wyrzucony.

Opublikowano

To nie reklama tylko po prostu link do pobrania a niby sam mam uploadować i być plagiatorem?

A, że poradnik został wykonany przy pomocy pewnego forum (znalazłem tam kawałem treści).

Jego poradnika nie zauważyłem gdyż jak widać jest w koszu.

Jeżeli postąpiłem w brew komuś i ktoś uważa ,że skopiowałem niech usunie poradnik ja płakać nie będę. A "szeko" powinni zbanować za przywłaszczanie sobie praw.

"Szeko" walczy o posty i tematy aby sobie napić to i plusy.

Opublikowano

Nie wykonalne po Zaktualizowaniu gry do języka Polskiego (Beta)Ponieważ Zmienia się układ plików i nie mamy już typowego game (chyba że o czymś nie wiem)

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...