Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot Dziwny Problem

sepas2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z agbotem. Kiedyś wszystko śmigało natomiast po ostatnim update już nie bardzo. We wtorek było źle, bot nie działał. Ku mojemu zdziwieniu w środe do godziny 19 działał, natomiast po godzinie 19 zaczeły się dziać dziwne rzeczy i trwają do teraz. Agbot często nie wykrywa wczytywanej postaci. Cały czas chce się teleportować do miasta, w skill liście czasem nie mam żadnych skili a czasem mam wszystkie prócz imbue. Gdy włącza buffy to np. włącza jakiegoś snow shielda czy coś i od razu jak się włączy i mam ikonke przy nicku to znika i znów ładuje tego skila, i tak w kółko, tak jakby się przyciął na włączaniu jednego buffa i non stop próbuje go włączyć. Nie wykrywa hunting area, a po wpisaniu go manualnie w bocie i tak nie wykrywa żadnego obszaru i chce wracać do miasta. Pare razy spróbowałem wrócić do miasta lecz i to po powrocie na spota nic nie daje. Pomocy plz ;p.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się że troche zrozumiałem o co chodzi. CHyba nie chodzi o update bo na wszystkich innych postaciach mi działa tylko chodzi o fakt że wycofałem skile z broni i mam tylko force wbity. Force w nsensie ze cold/fire i light. Czy ktoś wie czy to może być to i jak temu zaradzić?

Opublikowano

Bardzo kurwa wszystkim dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi, mam nadzieje że jak ktoś będzie miał jakiś problem to inni też mu nie pomogą.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam Właśnie mam taki samy Problem ale mi wykryje postać ale skilli nie widze żadnych a pozycie arena nie wyskoczy i jak wł tego bota to mi sie pszetereportuje do alexadri powiem wiam jak nie czaicie to coś takiego. że bot nie spupracuje z Silkiem i teraz putanie do was,Czy to wina silka czy systemu bo agbot napewno jest w 100% dobry. Prosze o odpisanie!!! nie 1 z pomocy skożysta !!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...