Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki Skill Na Wybrać Na Trzecią M-Ke Dagger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam już na M zasadzkę i wirujący i nie wiem jaki skill dawać teraz. Chmura może otruć co jest fajne, ale dmg słabe, a Szybki za to dobre dmg no i teleport. Napiszcie, co wy byście wybrali. I proszę o uzasadnienie swojego wyboru

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Szybki ma więcej DMG, tak więc do expa lepiej wybrać właśnie ten skill, natomiast jeśli do pvp to preferowałbym chmurkę. Otrujesz gracza i spada mu co chwile PŻ.

cvsk.jpg

Opublikowano

ok dzięki z odpowiedzi wybieram szybki

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Szybki Atak, gdyż ma większe dmg i możesz ładnie kosisz moby, a potem Trująca Chmura. Przynajmniej takie moje zdanie...

Opublikowano

Moim zdaniem na pvp lepsza jest chmurka, bynajmniej na wyższych lvlach. Szybki ma duże dmg, ale łatwo go uniknąć, na dodatek ninja nie ma skilla omdlewającego... Na dodatek chmurka otruwa, co przy dużych ilościach życia przeciwnika daje sporo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...