Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Megaupload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Twojego adresu IP 83.238.5.206 pobierany jest właśnie plik AVI o rozmiarze 472582144 bajtów.

Zakończ trwające pobieranie, zanim rozpoczniesz następne. Jeśli niedawno anulowałeś(-aś) pobieranie tego pliku, odczekaj kilka minut, zanim spróbujesz ponownie, ponieważ połączenie pobierania mogło jeszcze nie zostać zakończone. Jeśli „83.238.5.206” nie jest Twoim adresem IP, być może dzielisz bramkę proxy lub NAT z innymi użytkownikami. Jeśli w przeglądarce skonfigurowano proxy HTTP, wyłącz tę opcję i spróbuj ponownie. Jeśli nie masz skonfigurowanego proxy, możesz spróbować obejść proxy Twojego usługodawcy internetowego, używając innego portu pobierania. Jeśli widzisz poniżej swój prawdziwy adres IP, wybierz go i spróbuj pobrać plik ponownie:

(Port 80) (Port 800) (Port 1723)

mam neta z neti i tylko ja jestem podłączony do routera a mimo to mi wyskakuje takie coś odłączyłem router na 15min i kompa też a mimo to dalej wyskakuje mi to ;/ ? i dlaczego

z góry thx

Opublikowano

pszyroda się na to mówi, jesli wczesniej sciągałes musisz odczekać jakiś czas , inna możliwość masz dynamicznie ip przyznawane i ktoś wcześniej pobierał mając ten adres IP .

@ Osama dał odpowiedz szybciej :)

nie wiem jak u ciebie netia przyznaje proxy , moziwe że masz wymuszane w sieci więc wszyscy użytkownicy mają tą samą bramke jak i IP przeglądając strony www

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Up

Z tego co wiem (bo mam :P) Netia ma zmienne IP. Ja posiadam Netie 6 mb i od kiedy pamiętam mam zew. IP :D.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf