Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najprostsze Wh,,,,

maluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witajcie , znalazłem to forum przypadkiem szukając info nt. prestige hack...

Gram w BO od dnia premiery , na czysto ALE ... kilka dni temu chciałem rzejść w 15 prestige... klikając podaj prestige wszystko mi się zresetowało !!!

Cofneło mnie do 1 lvl 1 prest.

Nie mam zamiaru robić wszystkiego od nowa , gdyż gram w wolnych chwilach , żona dzieci , praca , studia... to troche czasu pochłania...

Szukam więc NAJPROSTSZEGO WH do Blac Ops...

Tak jak w MW2 był tzw. Blinder czy jakoś tak , tak że kwadracikami wrogowie byli zaznaczeni...

Bez aimbota itpp , samo WH... może ktoś coś mi poradzić ?

Podpowiedzieć... proszę tylko bez ironii...

Bo uwierzcie mi , że nie chce mi się jeszcze raz grac i przechodzić przez te same prest....

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Tak gram od samego początku , głównie na prywatach gdzie nie ma xp , perków itp...

Gram godzine dziennie wiec tak wolno to leci , i na jdnym prestigu grałem z 2 miesiące gdyż nie widziałem sensu robienia następnych...

Ale sm fakt jest dla mnie drazniący , co do oddania to powątpiewam w to ,dałem steam ID koledze , gral pol nocy przeszedł na kolejny prestig teraz mam 2 prestig 4 lvl... wiec lipa...

Pozdrawiam serdecznie

--

Dobra już nzlazłem jakas stronke z HAckiem za 79 zł... kupie sobie .

Do zamknięcia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...