Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do Broni... Pliki

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak mam kupione tbomby z tych zamiennych plików jakby, i jak zrobie reinstal warrocka to czy mi się usuną tbomby czy będą dalej?

Chyba powinny zostaća wy jak sądzicie bo ja nie wiem.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Będą mogli.. Wystarczy, że sprawdzą historię transakcji konta. Masz T-Bomb, Mac10, CX4 Storm idziesz pod sprawdzanie i do ostrzału.

Masa ludzi na tym wpadnie. Jeśli ktoś był na tyle głupi by robić to na głównym koncie to może już zakładać nowe.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja Chciałem to podmienić ale mi nie działało;D

Ale wiem że Niedługo admini i g1/k2 będą mieli co robić;D To Masówka Banów Poleci;P

Real Madryt

y5tbS.jpg

Opublikowano

Wczoraj grałem z kolesiem 72lvl i miał te wszystkie bronie, napisał, że to bug i nie poda. Po tym co tu przeczytałem to myślę ,że dojdą do niego i też dostanie bana .

Racja ?

fiiilm.gif
Opublikowano

Gdyby teraz mieli większość pobanować to stracili by bardzo dużo graczy wątpie zeby tyle osób zaczęli banować. Nie będzie się im chciało, bo jak im sięnie chce uptadów robić to co dopiero sprawdzać kazdego pokolei.

ja mam w to wylane to jest tylko gra.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Oj uwierz mi będzie im się chciało : ) Ten sposób bardzo wkurzył K2, bo obdziera ich z kasy.

Cóż to za problem sprawdzić kto w okresie od 12.04+ ma T-Bomb, Mac10?

Przecież tych broni nie ma w marketplace. Jak ktoś je zakupił w tym czasie to automatycznie dostanie bana.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...