Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uratował Siebie I Siostrę Dzięki Skillom Z Wow'A!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uratował siebie i siostrę dzięki skillom z WoW'a!

worldofwarcraftmoose.jpg

Gdy nie rzucamy krzesłem w matkę (Tibia) i nie strzelamy do kolegów w szkole (Counter Strike), to okazuje się, że gry (także MMORPG) mogą pomagać w codziennym życiu. Najlepiej przekonał się o tym 12-letni chłopiec z Norwegii, który dzięki... umiejętnościom nabytym w World of Warcraft, ocalił siebie i swoją siostrę.

Przed kim? Przed łosiem. Spacerując w lesie, obydwoje natrafili na takiego osobnika. Chłopiec zachował jednak zimną krew i przypomniał sobie skille z World of Warcraft, w którego regularnie gra. Najpierw sprowokował zwierzę (umiejętność Taunt), by odciągnąć łosia od siostry, po czym... udawał martwego - nie poruszając się. Po jakimś czasie, ssak stracił zainteresowanie ofiarą i powrócił do lasu.

Ok. Teraz możecie się śmiać. Bo wszystko wygląda mi na historię opisaną przed norweski odpowiednik „Super Expressu”. Wystarczyło jeszcze dodać, że UFO zabrało łosia, albo strzelił w niego piorun.

Ciekawe, ile w tym prawdy, a ile bujdy? Nie zmienia to jednak faktu, że chłopcu gratulujemy odwagi (^^). Teraz rodzicie powinni mu zafundować dożywotni abonament w WoW.

PS To ja idę grać w Tekkena lub Mortal Kombat, żeby móc się obronić się przed ulicznymi rzezimieszkami.

gazetal.jpg

Edit: Prosze o zdjęcie %%% ;/ mam już od Grudnia je ;/

Opublikowano

Przeciez los (chyba) nie jest taki glupi... jakby lezal i sie nie ruszal i tak by oddychal (ruch brzucha) ... A wgl po co on byl w lesie z siostra?

Opublikowano

Tak więc zapraszam do mojego działu :D .

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
A wgl po co on byl w lesie z siostra?

Bo to Norwegia.

rzeciez los (chyba) nie jest taki glupi... jakby lezal i sie nie ruszal i tak by oddychal (ruch brzucha)

Nawet jakby przed psem udawał martwego to pies po pewnym czasie by odszedł.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Autor tematu zbiera plusy za taką nowinę pozdrawiam...

Tak na pewno już mu te skille na pewno się przydały.

Ja gram w metina to co ?

Mam dać łosiowi walnięcie a potem żeby siostra mi dała buffy ? :D

Po prostu chciał ratować siostrę, a ktoś dopisał sobie dalej tę historię.

Opublikowano

Niech pogra battlefielda i niech udaje że lata samolotem ( oczywiście bez niego)

@ 2 up

najpierw silne ciało. Ale pamiętaj o FMS + 9 :]

A tak serio to pogratulować dzieciakowi. Jak to napisał autor tematu. Ile bujdy w prawdzie

tCGj4L.png

Opublikowano

@Psycho

O tym nie mogę zapomnieć.

To jest moim zdaniem gazeta rozrywkowa. Takie bujdy to nawet na gg nie piszą. ( chociaż ) :D

No ciekawe ile w tym prawdy jest.Tylko ciekawe czy ten łoś w ogóle zaczął atakować. :D

Opublikowano

Gracz metina mógłby zamienić się w ninję i atakować z ukrycia.

Polecam jeszcze WP :D.

Ja akurat mieszkam w kraju skandynawskim, i tam jest pełno lasów, itd.

No poszedł z siostrą na spacer...

Gratuluję odwagi chłopakowi.

Jednak na coś się przydała (być może ta gra).

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

WoW to nie to co metin, jakby grał w metina to by pewnie zaczął napierdzielać w niego kamieniami lub Bóg wie czym - sądząc że to jest boss xD

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Coś Wy , on by przywołał konia i na modzie bez odpychania by leciał.

+ podkręcenie szybkości walenie, ale nie ryzykujmy bo nas wywali :D

I siostra szkate rypnie nam.

Opublikowano

Jeszcze niedługo Tibia uratuje życie .

Tzn będzie rzucał kamieniami i patykami jak palladyn hahaha

Co do historia śmiechowa xD

9368_gold.png

Opublikowano

@up albo śnieżkami... przesunie na niego krzesło czy cuś :P

a pamiętacie jak było się małym i biegało się z tymi pistoletami na kulki i jak się kulki skończyły to się robiło " pfpfpfpfpf "... Ciekawe w jakiej sytuacji to by nam życie uratowało :P

@edit

tak przemyślałem sprawę i powinni teraz w WoW'ie zrobić takiego bosa " Łoś zabójca"

tCGj4L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...