Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] David Visuals 2.1

shillpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hack nie jest mój. Udostępniam go z UC

http://hotfile.com/dl/114318246/7a0bc67/dll.zip.html

(Przenieś mnie)

vt 0/42

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b07114912dd36252717a533fdf0d514a38d7431f5e75e1306eb005da02f19276-1302714978

Przenieś mnie

Hack działa na specxp 32bity u reszty nie wiem. Dziękuje dobranoc

@EDIT: od update (14.04.11) hack "szwankuje" czasami kickuje za aimbota (chociaż go nie ma :P)

@EDIT2: można powiedzieć, że hack jest wykrywalny. crashuje już po 5 minutach za aima. myślę, że można zamknąć temat

Opublikowano

A może opisz trochętego hacka. Co robi klawisze itp.

@edit ze źródła

Hey all unknown cheaters, I have updated my battlefield p4f hack a bit and now its undetected again for now.

PB Status: Detected "Violation (AIMBOT) #50428" [Can still be used in non pb servers]

PBSS: Not blocked!

If you get kicked by pb, post a screenshot as proof! And use a new, pure account.

-=Features=-

- Menu

- Open menu with HOME key

- Green Color = ON

- Red Color = OFF

- Time

- Show Stats

- Crosshair

- Debug logging

-=Renderer Tweaks=-

- Draw FPS

- No Sky

- No Smoke

- No HUD

- No Objects

- No Tags

-=ESP=-

- Enemy Box ESP

- Enemy Name/distance Tags : Distance Tags will change color to blue if player is in Vehicle.

- Enemy SnapLines

- Enemy Dot ESP

- Enemy HealthTags : shows health for Vehicle or Soldiers health.

- Enemy HealthBars : Show health of Soldier only.

- Friendly Name/Distance Tags

- Friendly Box ESP

-=New=-

- No Fog : allways activated. (Thanks Big Dave)

- Xhair Color change (Yellow/Red/Blue/Green) : You can change color of crosshair if you want. You will use Numpad 1-3. But remember, To turn on a new color you have to turn off the old one. only Yellow is activated at the same time as another color.

- Menu Change : I have also changed the menu a bit to make it easier to read by making it larger and add more space to all features.

- Smaller Health bar in hight

- Better Box ESP

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

@EDIT: + dla ciebie, że się upomniałeś... dwa plusy za to że wkleiłeś funkcje innego hacka <lol451>

Dobra... specjalnie dla dzieci którym wszystko trzeba pod nosek podstawić...tak dzieciaczki- minusujcie ;)

Ściągacie dll

Ładujecie go na jakiś injector (ja używam PerXa)

proces name: BFP4f.exe

nie wiem jak będzie u was, ale ja muszę wstrzykiwać dll ręcznie jak już postać mi się załaduje. na auto odrazu mi grę crashuje

Podczas gry wciskamy klawisz Home aby sprawdzić funkcje

@EDIT2:

222323d.jpg

Opublikowano

Nie ma sensu się spierać na forum, ale chyba wyczuwam tu moc neo. Czemu się czepiasz i od razu robisz uwagi skoro nikt ci nie powiedział nic na twój temat. Jak coś robisz to rób to porządnie, a jak nie to znajdź inne forum. Troche dyscypliny by nie zaszkodziło.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Dzięki. Będę pamiętać na przyszłość (+) denerwuje mnie to po prostu, że człowiek chce dobrze ale rzecz jasna tłuści 12 latkowie muszą go krytykować (gdzie scan, w tym jest wirus złodzieju pierdolony, kurwo itp - dział combat arms, tibia, metin ^^) a tak naprawdę gówno potrafią sami znaleść... tylko ssać i pojawiać się z powrotem tylko wtedy, gdy hack przestanie działać

@EDIT: jeszcze jedno: ja się z nikim nie spieram tylko piszę prawdę :D

Opublikowano

karkoszka- nie wiem od kiedy ten hack jest w sieci ale ciągle DZIAŁA... a skoro mówisz, że od 1,5 tygodnia jest to czemu go nie wstawiłeś -.-

@razbin swój :D

Opublikowano

Bo to ten "tłusty i leniwy dwunastolatek", o którym wspominałeś :)

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Już włączam. Zaraz sprawdzę czy po Upie działa:)

Działa!!:)

Teraz używam tylko Boxa i no fog. Szkoda że no recoil nie działa całkowicie. Trzba się przyzwyczaić do mniejszego spadku pocisku.

02758850976702993171.png
Opublikowano

No niestety tak jak było podane. już pokazywało mi na serwerze, że punkbuster wykrył aimbota, ale mnie nie wywalili.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Bo to ten "tłusty i leniwy dwunastolatek", o którym wspominałeś :)

Chłopcze skoro mówisz że jestem tłustym i leniwym dwunastolatkiem to się mylisz . Codziennie o 6:00 zapierda*am na trening pływacki i ćwiczę po 2h .

Opublikowano

A jaki guzik naprowadza aima?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Chłopcze skoro mówisz że jestem tłustym i leniwym dwunastolatkiem to się mylisz . Codziennie o 6:00 zapierda*am na trening pływacki i ćwiczę po 2h .

Chłopcze a ja codziennie siłkę robię, więc nie ma sensu nazywać się tłustymi albo leniwymi. I to było skierowane ogólnie w formie żartu :)

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Szkdoa że nie ma aima;/ Jak kto ma aima to niech zapoda!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

W miarę jest ten czit lecz denerwuje mnie Crosshair.

Szkoda że zamiast ESP nie ma Chams wiele lepsze by było.

Jak ktoś ma jakieś Chamsy niech zapoda takie żeby nie kickały jak ten czit.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...