Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yoded I Fesiorek

MUFIGHTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracze YoDeD i Fesiorek na spawnie /warp las2 . Zniszczyli górę wieży na której się odradzano po wpisaniu komendy /warp las2 . Gdy gracze którzy zostali podstępem zbawieni do wpisania komendy /warp las2 (Podstęp : Ktoś na czacie napisał żeby przenieś się do lasu2 bo coś fajnego się dzieje) spadali , zabijali się i tracili całe eq . Po czym gracze YoDeD i Fesiorek , Zabierali itemy graczom którzy zgineli . Udało mi się zrobić screena tym dwóm graczom . Proszę o zbanowanie ich , oto screen : http://img17.imagesh...us/i/banjs.png/ .

refy RMCF1902

Opublikowano

ale ja tamtej góry wieży nie zniszczyłem tylko Fasiorek napisał żeby się tam teleportowac a ja sie tpnolem i dednolem ale nie mialem eq

14j5cfs.jpg
Opublikowano

Za dużo na tym SS nie widać...

Wiem że za dużo nie widać ale to najlepszy ss jaki udało mi się zrobić

refy RMCF1902

Opublikowano

Asd1111 nie broń n00bków bo ja tam widzę trzcinę oskarżonego i jeszcze dużo cukru tam na prawo.

MUFIGHTER używaj opcji edytuj a nie posty nabijasz bo za to czasami nawet warn może polecieć.

A co do tematu to ewidentnie widać tego złodzieja i itemki wypadające z "naiwnych"

11cc1be4064edda5addd6e1.png
  • Dodaj nową pozycję...