Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Język Polski]Artykuł Pisany Przez Ufo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym abyście za mnie napisali artykuł o temacie "Niesamowite Ziemianie mają dwie ręce i dwie nogi". Wcielamy się w role ufo które opisuje jak wyglądają ziemianie (Wszyscy mają być zdziwieni, ten artykuł ma być śmieszny). Z góry dziękuję ^^.

cudo.png
Opublikowano

-blbllblblbla ?

-bllaassaa

-lalalalslslalalala

-blablablalbla

-blalalalalalal

-lulululul

I tak dalej :)

Przecież i tak byśmy nie rozumieli "kosmitów"

RMCF

Opublikowano

"Niesamowite Ziemianie mają dwie ręce i dwie nogi"

Wybrałem się niedawno na planetę korupcją i wodą płynącą zwaną potocznie Ziemią. Ziemianie są naprawdę dziwni nie tylko pod względem wyglądu jak i też zachowania. Człowiek dzieli się na teoretycznie piękniejszą płeć kobiecą i teoretycznie silniejszą płeć męską. Te płcie różnią się od siebie ilością nakładanego na siebie materiału zwanego potocznie "tapetą" oraz długością życia - druga płeć umiera zazwyczaj po 70. Budowa ciała także znacznie się różni, mężczyźni mają więcej tkanki mięśniowej a kobiety większą klatkę piersiową. Sposób zachowania także bardzo się różni. Ludzie zazwyczaj mają dwie ręce, często dwie lewe ( nie wiem czemu tak mówią) oraz dwie nogi( mówią że mężczyźni mają trzecią też nie wiem czemu). Mają dwoje oczu tylko z jednej strony, usta oraz nos. Mają także kilka innych otworów w które nie będę się zagłębiał. Wróćmy do zachowania ludzi. Ludzie mają takie coś jak religia i tradycja. Człowiek wierzy w wielu bogów jednego boga lub nie wierzy wcale i jest wolny jak wiatr. Większość tych religii mówi że jak nie będzie się przestrzegać pewnych reguł to po śmierci Bóg ześle cię do piekła gdzie będziesz się palił i cierpiał ale Bóg cie kocha! Super spójne. Zostawmy Boga przejdźmy do rozmnażania człowieka. Człowiek by się rozmnażać potrzebuje drugiego człowieka odmiennej płci. Rozmnażanie zazwyczaj zachodzi w godzinach nocnych przy odgłosach przypominających modlitwę zielonoświątkowców. Największym dylematem tego gatunku jest że jedna płeć nie rozumie drugiej. W jednym z kolorowych gazet przeczytałem interesującą myśl: "Kobieto nie czekaj aż mężczyzna się zmieni. Rozwój mężczyzny i żuka już dawno nie idą w parze. Żuk znacznie przyspieszył." Bardzo ciekawe spostrzeżenie tylko co to "żuk". Wszyscy ludzie gonią za pieniędzmi, papierowy banknot zapewniający przeżycie, a 1% wszystkich ludzi zarabia 98% wszystkich tych banknotów. Wszyscy na to narzekają i tylko narzekają. Przejdźmy do następnego wątku jakim są dzieci. Dzieci to tacy mali ludzie, dzieci uczą się jak przeżyć i zarobić trochę banknotów. Uczą się tego dopiero po tym jak skończą szkołę która ma ich uczyć "czegoś". Tutaj przytaczam kolejne przysłowie ludzi : "Człowiek uczy się przez całe życie oprócz lat szkolnych". Dzieci do 10 roku życia wierzą że znaleziono ich w kapuście lub przyniósł ich bocian a od 11 roku życia zaczyna się nauka nabiera tempa i wtedy już nie bocian ale ptaszek wlatujący do gniazdka.

Tak kończę swój artykuł na temat ziemi. Jest to bardzo dziwna planeta jednak interesująca.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...