Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Serwer - The Best Polish Server!

Erko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was wszystkich zaprosić na mój Minecraft Serwer. Serwer stabilny, bez lagów. Obecnie mapa jest już naprawdę bardzo rozbudowana, może panuje trochę chaos - Można się zgubić na tej mapie, jednak to nas właśnie cechuje. Nie idziemy według tradycyjnych zasad, gdzie wszystko ma być idealnie oraz wymiarowo. Kierujemy się naszą wyobraźnią, to co danemu graczowi wpadnie do głowy to może budować, posiadamy już takie atrakcje jak minimum: Ogromy wieżowiec, stadion, różne pomniki, labirynt z nagrodami i wiele innych! Również za jakiś czas mają powstać grupy survialowe - Czyli będą 2/3 grupy po 5-6 osób na Survial i każdy będzie miał wyznaczony termin do gry. Za długi staż gry, utrzymywanie przyjemnej atmosfery - Ogólnie działanie na dobro serwera, możemy nagradzać zasłużonego gracza nawet moderatorem/administratorem. Do każdego domu jest poprowadzona droga, każde mieszkanko gracza jest zabezpieczone cuboidem. Na serwerze jest ponad 25 pluginów. Serwer stoi na Bukkicie.

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!

DANE SERWERA:

Sieć hamachi: Minecraft Serwer_Erko12

Hasło: 123

Sieć hamachi: Minecraft Serwer_Erko13

Dane kontaktowe:

@: [email protected]

GG: 2033846

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!

Opublikowano

Nie spodziewałem się, aż takiego zainteresowania serwerem, od wczoraj zapełniła się już sieć 12 i 13, więc dorobiłem kolejne dwie sieci.

ID Hamachi: Minecraft Serwer_Erko14

ID Hamachi: Minecraft Serwer_Erko15

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...