Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ angielski] reklamacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam napisać reklamację wkleje zdjęcie gdyz nie chce żeby nauczyciel znalazł to w googlach starałem sie ładnie pisać...

n8m54zd5mz8105papy7c_thumb.jpg

Opublikowano

A jaki to problem?

1.Pisz że w salonie :)

2.klocki hamulcowe zapieprzyły krasnoludki(że silnik sie zepsół i i z chłodnicy cos wycieka)

3.Byłes u mechanika ale on niewiedzial co zrobic i tak zostałes

4.Jezu 120-150 słoW? Ale macie zjebano nauczycielke :D (niewiem)

Opublikowano

tylko powiedz mi jak sa klocki hamulcowe czy cos w tym stulu co sie mogło zjebać i najlepiej po angielsku... bo ja nie mam ppojecia a słownikom online juz nie wierze 2 kosy dostałem bo podobnpo jestinne okreslenie.

Opublikowano

Niech ktoś mnie poprawi... tak na szybko napisane:

I bought a car two weeks from your company in Wroclaw's BMW car dealer. After one week of usage, a new car started to break.

2. I would like to make complain because of two things . First one - Broken breaks and broken steering control.

3. Anyway I want to announce that this is not my first complain letter to your company. Because of lacking of knowledge of consequences , I tried to fix my car by my own. I believe that shouldn't be additional problem for you.

4. I suggest to repleace the breaking system to the new one. Also steering control system should be replaced in my opinion. I hope that you will approve my complain and my car will be fixed as soon as possible.

Opublikowano
Niech ktoś mnie poprawi... tak na szybko napisane:

I bought a car two weeks from your company in Wroclaw's BMW car dealer. After one week of usage, a new car started to break.

2. I would like to make complain because of two things . First one - Broken breaks and broken steering control.

3. Anyway I want to announce that this is not my first complain letter to your company. Because of lacking of knowledge of consequences , I tried to fix my car by my own. I believe that shouldn't be additional problem for you.

4. I suggest to repleace the breaking system to the new one. Also steering control system should be replaced in my opinion. I hope that you will approve my complain and my car will be fixed as soon as possible.

dzieki

To ma byc w formie reklamacji znaczy nie wiem jak nigdy tego nie pisałem ale oddam to w podobnej formie jak napisal Kokosz.

@EDIT

temat mozna zamknąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...