Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już od jakiegoś czasu gdy tylko włączam metina gram 30 sec i mnie loga ... pobierałem już nowego lecz nie działa .. :( neta mam 1 mb prosze o pomoc .. :(

Opublikowano

Pobierz najnowszego Clienta, zaktualizuj go do najnowszych aktualizacji. Powinno działać, a jeżeli nie to kieruj się do supportu mt2.

cvsk.jpg

Opublikowano

Witam już od jakiegoś czasu gdy tylko włączam metina gram 30 sec i mnie loga ... pobierałem już nowego lecz nie działa .. :( neta mam 1 mb prosze o pomoc .. :(

Przy takim necie to sie nie dziwie.Zapewne jeszcze powiesz ze w m1 loga.Na nowo metka sciagnij i spatchoj.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Myślę że po prostu powinieneś wyłączyć kilka programów (np. skype, GG, tlen) i po sprawie. Jeśli to nie zadziała to musisz grać na mniejszej rozdzielczości, lub to problem z samym komputerem (nie podałeś jakiego masz kompa, więc to są tylko przypuszczenia).

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Przy takim necie to sie nie dziwie.Zapewne jeszcze powiesz ze w m1 loga.Na nowo metka sciagnij i spatchoj.

Też mam neta 1mb i zero laga ?

Dziwne no nie ?

Od nowa zainstaluj metka z aktualizacjami. :>

Opublikowano

On napisal ze sciagal juz ale nie pomoglo.

Zmniejsz rozdzielczosc jak nie pomoze to moze cos siada w kompie ( karta graficzna ,ram itd)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...