Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nerdmt2

Dorianix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tworzę Tą Dyskusje Ponieważ Zrobiłem Prezentacje

http://www.mpcforum.pl/topic/332887-tutorialdenew-private-server-nerdmt2-ascaria/page__gopid__2334104#entry2334104

I Zaczyna Się Z Niej Robić Spam Więc Lepiej Będzie Jak All Będą Tu Pisać Ponieważ Dużo Ludzi Ma Problemy

Czekam Na Akceptacje

Opublikowano

Siemka probuje zrobić konto i nic czyszcza sie pola i jak wpisuje dane do gry to zle haslo lub login

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

fascik

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam pytania , czy da sie zrobic swiety ze szpona ?

Co daje owoc czy cos takiego ? (za 20kk u handlarki roznosciami)

@edit mam jeszcze pytanie , gdzie jest tp na nowa mape ?

@edit2 znalazlem juz tp na nowa mape ;p

jeszcze jedno pytanko ;d czy dropia gdzies z mobow kamyczki duchowe? bo u npc za 2kk ^^

Opublikowano

Na początkach s1 byłem jedynym polakiem w top10. A może nawet jedynym na serwerze bo znalazłem serwer na epvp ..

Męczyłem się 3 dni żeby wbić 80lvl na dzwonek. (kiedyś nie było pierścieni expa i bonusów od GA jak teraz -,- stalki były tylko w sklepie po 500kk)

Okazało się że jest od 90 -,- Na cliencie pisało że od 80 ..

No to wbiłem przez jakieś 3 dni i wymiatałem. Po paru tygodniach okazało się, że 99% niemców wykupiło sobie bronie ze śr i um 500% -,- W przeliczeniu za nasze 20zł.

Przestałem grać, a gdy wszedłem po 2 miesiącach okazało się, że serwer całkowicie się zmienił i stał się dużo łatwiejszy. No i dupa, tyle czasu na nim zmarnowałem ..

Nie polecam gdyż jest mało polaków a szwaby ciągną na eq od GA.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• 1 rok później...
Opublikowano

Nowe Postanowienie Teamu Metin2.

Zamknięta dyskusja/zapowiedź > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...