Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zwiększyć Pojemność Dysku 2X 3X Razy

013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupa, jeżeli coś tu potrzebuje 2x powiększenia to twoje iq. Oczywiście, że to nie działa, nie warto nawet próbować. A ty dostaniesz 2 bana.

RAsfepN.png
Opublikowano

Po pierwsze to nie ma prawa działać.. Nie wiem komu taki kit chcesz wcisnąć?

Nie da się ot tak powiększyć rozmiaru dysku.

BTW:

Gdzie skan?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A od czego są party? Nie dało się podzielić i skanować?

A to drugie czemu nie przeskanowane?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nie działa to twój mózg a to w 100% działa

Bystre spostrzeżenie ale tyczy się ciebie bardziej niż mnie.

To może wytłumacz w logiczny sposób jak to działa. Nie każdy chce ściągać po 700 mb, żeby potem się rozczarować tak jak ty.

RAsfepN.png
Nowicjusz
Opublikowano

Już wytłumaczyłem jak działa w pierwszym poście skoro czytać nie umiesz to poproś mame niech ci przeczyta

Opublikowano

Już wytłumaczyłem jak działa w pierwszym poście skoro czytać nie umiesz to poproś mame niech ci przeczyta

Ok, tylko jak twoją mame teraz zawołam to kiedy przyjdzie?

Po prostu takie głupoty tam powypisywałeś, że nikt ci w to nie wierzy. Pytałem się jak na prawdę to ma działać, bo w ten żart co opowiedziałeś to tylko ty możesz uwierzyć....

RAsfepN.png
Opublikowano

To zwalnia miejsce, faktycznie, ale możesz spieprzyć sobie cały dysk, po za tym- skoro dysk ma ukryte wolne miejsce to chyba po coś to tam jest ? ;>.

Mając dysk 500gb, mam faktycznego miejsca 465 gb, przypadek? Nie, producenci to robią w celu zastępowania bad sektorów, nie mamy do nich dostępu, więc to jest ingerencja w cały sprzęt, co może spowodować trwałe uszkodzenie dysku...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Może podam taki przykład. Chciałbyś sobie w samochodzie powiększyć pojemność silnika poprzez zmiany w komputerze, niestety tak się nie da, bez rozwiercania cylindra nic takiego nie zrobisz. Tu jest taka sama sytuacja, bez kupna nowego dysku się nie obejdzie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...