Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zrobić Exp Hack

Vulcan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomurzcie chiałbym zrobić swój exp hack do metin2 czy da się coś takiego zrobić jak tak to prosze o poradnik z góry thx DAJE PLUSY!!!

Opublikowano

pomurzcie chiałbym zrobić swój exp hack do metin2 czy da się coś takiego zrobić jak tak to prosze o poradnik z góry thx DAJE PLUSY!!!

Do metin2 niema ExpHack'a :) A bota można zrobić np. w C++

1327238783-U261492.png

Opublikowano

Nie tylko.

Inne zastosowania to połączenie najbardziej ważnych cheatów + napisanie kierunków.

m.in - speedhack, autoattack, oraz skillhack i tym podobne.

Można je wszystkie ładnie złączyć w jedną całość i spakować.

Jeżeli znasz się na programowaniu, użyj C++.

Opublikowano

Wykup EasyMetin2, jest to płatny ExpBot. Ma dużo funkcji. SH,Mh, wracanie do miasta gdy masz pełne eq, łowi ryby itp.

cvsk.jpg

Opublikowano

@up

Ale on pyta jak napisać, nie kupić =,=.

@top

Looknij autoit, przydatny język dla początkującego cheatera, chociaż c++ jest bardziej przyszłościowym językiem.

Jeżeli chcesz się uczyć podstaw na c++, to polecam do tego kurs " od zera do gier kodera" stary, ale jary.

Jeżeli chcesz mogę Ci go upnąć.

Opublikowano

Ehh,polscy informatycy...

tylko jawel i farmhouse wykazali jakieś chęci ... (nie wiem czy dobrze przepisałem..)

Da się zrobić tylko właśnie c++ albo jak jesteś dobry w kodowaniu to virus typu root .dll* i załadować na serw w magiczny sposób przydzielając sobie wartosci tzn.tak jak to robią te strony z yang.

Łatwiejsze jest no w sumie to w plikach ale żeby zacząć musisz nauczyć sie nazw wartości w programowaniu i najprawdopodobniej code::blocks na c++ jest w stanie coś takiego stworzyć jak napiszesz ;)

W KODOWANIU WSZYSTKO JEST MOŻLIWE,WYSTARCZĄ TYLKO CHĘCI...

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Ehh,polscy informatycy...

tylko jawel i farmhouse wykazali jakieś chęci ... (nie wiem czy dobrze przepisałem..)

Da się zrobić tylko właśnie c++ albo jak jesteś dobry w kodowaniu to virus typu root .dll* i załadować na serw w magiczny sposób przydzielając sobie wartosci tzn.tak jak to robią te strony z yang.

Łatwiejsze jest no w sumie to w plikach ale żeby zacząć musisz nauczyć sie nazw wartości w programowaniu i najprawdopodobniej code::blocks na c++ jest w stanie coś takiego stworzyć jak napiszesz ;)

W KODOWANIU WSZYSTKO JEST MOŻLIWE,WYSTARCZĄ TYLKO CHĘCI...

No tak ale żeby włamać się na serwer metina trzeba znać Matrixa i być Neo :) :P

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...