Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Da Sie Grac W Bf-Bc Z Sama Klawka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec czy da sie grac w BF-a Bad Company (1) z sama klawiaruta? Mam zakaz na PS-a i stara mi pada zabrała a gdy wlaczam BF-a bc to pisze mi "press START button". Mam kontroler ruchu ale nie działa przycisk "START" z tego kontrolera. Ma ktoś jakis sposób? Prosze o odp i z góry dziekuje .

merrygoroundofpainp1.gifshowoffp1.gif
Opublikowano

Jeżeli kupisz sobie specjalną klawiaturę to pograsz : D Taka klawiaturka obecnie kosztuje ok. 100 zł i dobrze się nadaje do grania jak i surfowania po internecie.

No i oczywiście jeszcze myszka by się przydała. Słyszałem że można gdzieś ją kupić ale nie wiem gdzie ; /

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kliknij w to pole, aby otworzyć szybką odpowiedźJa sam teraz surfuje po necie na PS-ie z klawka logitecha od kompa i o taka mi chodzi czy mozna taka grac w BF-a ;D

merrygoroundofpainp1.gifshowoffp1.gif
Opublikowano

to sie puknij, tylko na padzie, nie ma jeszcze gry która by klawiaturę obsługiwała, ani klawiatury które by gry obsługiwały

Niszczę system XP'kiem, a wszyscy co mają W7 to zdrajcy i powinno się ich roszczelać.

Opublikowano

Przecież to jest gra specjalnie stworzona pod pada, klawiaturą nie pograsz.

Dokładnie, nie da się grać w gry na konsole na klawiaturze.. to by się mijało z celem :). Owszem można surfować po intrenecie jednakże nie da się grać :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D