Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat gry Crysis2. Wiadomo nie jest tania, ale na prawdę polecam w nią zagrać, bo jest bardzo dobra kontynuacja serii : "Crysis". W temacie proszę o wpisywanie uwag dotyczących gry, ocen grafiki, grywalności itp., nowinnki, swoje GP z gry, wideo recenzje, przechodzenie róznych misji. Myślę, że to było by na konięc i naprawdę zapraszam do grania i dyskutowania. Na koniec proszę o to 2 filmiki:

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jak gra ale według mnie spieprzyli ją trochę w trybie multiplayer. SP nic nie zarzucam. A w MP jest ( a raczej nie ma ) tych pojazdów ani tej samej / podobnej rozgrywki co w jedynce. Crysis (1) mi się zacinał więc przestałem grać [chodziło o wywalanie z serwów]. A Crysis 2 tak jak mówiłem Multiplayer do dupy. Tak jak w filmiku powiedział uszczuplone funkcje nanoskafandera też na minus dla tej gry.

Zbieram +

A ty -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cheaterów nigdy brak na tym świecie :P. Mi się również podoba ta giera. Chociaż wymagania ma niebagatelnie duże.. Gdy obejrzałem po raz pierwszy jakiś filmik na YT z nią to aż chwyciło xD. Aż się dziwię jak cuś takiego może działać na komputerze xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Nie powiedziałbym, że aż tak duże, bo np. na win7 potrzeba conajmiej 3GB RAMY, a mi prz 2 na legalu wyrabia

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Ładnie zrobiona graficznie, duże miasto/pole czy inne lokacje. Dużo akcji, strzelania, efektów. Same plusy, lecz można dopatrzeć się minusów, fabuła jak dla mnie mogła by być bardziej rozwinięta. Olbrzymie lokacje kryją w sobie olbrzymi, lecz nie wykorzystany potencjał. Mimo tego i tak warto kupić gierkę, szczególnie, że jest z trybem Multi.

+ wymagania duże? Co wy ludzie pierdolicie za przeproszeniem?

Intel Core 2 Duo 2GHz, AMD Athlon 64 X2 2Ghz

RAM: 2 GB

HDD: 9 GB

GPU: nVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM lub lepsza

To mają być te wasze olbrzymie wymagania sprzętowe którym żaden komp nie podoła?

Własnie składam komputer i powiem wam tyle, ten cały Crysis 2 na maksymalnych nawet nie pierdnie w stronę mojego komputera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...