Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pewnien problem. Chcę znowu zacząć grę na globalu, konto mam 35lvl woja bodego ale bez boja( 3lvl konia chyba) a problem taki: Konto nie ma eq i jest 0yang. Pomożcie jak zarobic nie tracąc kasy na yangi przez allegro, ponieważ jestem niepełnoletni i nie mogę robić przelewów a mama nie karze wydawać kasy na gówna to mogł bym tylko przez doładowanie 5zl za 1kkk czy 2kk ale nikt się tak nie zgodzi. Więc jak sie dorobic eq nie mając nic? Albo wy może pomożecie? Dacie na jakies slabe eq na dropka po 10kk chociaż z 5 osob by dało i bym na eq na dropka mial zeby podropic, Z gory dzieki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

35 lvl, bez bojowca, bez eq, bez niczego... Hm...

Bez pomocy innych nie dasz rady, a więc musisz założyć nowe konto, najlepiej sura WP i dropić kasę/itemy.

Opublikowano

po co ci przeciez kazdy kiedys zaczynal od 0 zacznij sura nabij 10-15 i idz na metki walki w czerwonych jest w lewym rogu okolo i po drodze tu sie mozna dorobic ja np tak zrobilem wydropilem bersrek i jum mialem jakis start ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...