Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam problem z dyskiem "C".

Mój system to Windows XP.

Mój cały dysk ma 15 GB a mam zajęte 14,2 GB i nie wiem jak pousuwać pliki z dysku. Dysk jest caly przepełniony i to mi przeszkadza w różnych innych sprawach np. Gram w CS'a i muj ping jest po 500 a lagi mam co 2 sek. ; W metinie lagi tez mam częste ; W tibi ruszam się co 2 kratki na 1 min ; a w internecie czekam 5 min. aż mi się załaduje strona . I wlasnie nie wiem jak pousuwać zbędne pliki i niekture gry/programy z dusku "C".

Próbowałem wielu programów np. CCleaner ; Start/Ustawienia/Panel Sterowania/Dodaj lub Usuń programy . Ale nie udaje mi się jakoś .

Proszę o pomoc :):):)

Opublikowano

Format kompa.

PS. Dokup sobie dysk to jest tanie :)

Opublikowano

A może dysk jest uszkodzony i nie daje rady odczytywać plików albo robi to bardzo powoli? Sprawdź dysk programem HD Tune.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Musisz sformatować sobie dysk. Najlepiej poproś o to starszego kolegę, bo możesz sobie z tym nie poradzić. A co do usuwania to w Panelu Sterowania masz zakładkę Dodaj i usuń programy. Wejdź w nią i usuń co jest zbędne dla Ciebie. Tylko jeśli nie wiesz co niektóre programy robią to lepiej zostaw, bo mogą to być np sterowniki do karty graficznej etc.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8