Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Połączeniem

pietrastsw1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewnie pytanie dlaczego nie moge wejsc na serva wpisalem sie na white liste ok 3 dni temu na 202 stronie nick RychuP

ponoc mnie dodali ale jak wchodze w mine crafta daje multi player wpisuje 188.165.197.87 wyskakuje mi Failed to connect to the server. Connection refused: connect

a jak wpisuje minecraft.mpcforum.pl. Disconnected by Server

Aby zagrac zloz podanie na mpcforum.pl w dziele mine craft lub Connection Lost End of stream

i mam pytanie co mam zrobic zeby wejsc na serva ?? mam wersje : MineCraft Beta 1.4_01

i chce dodać ze na inne servy kolagow przez hamachi moge na singlu moge grac ....

za rozwiazanie porblemu daje +i 5

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

jak podaje minecraft.mpcforum.pl to wyskauje mi

"Disconnected by Server"

Aby zagrac, zloz poadnie na mpcforum.pl w dziele minecraft tylko ja mam nick RychuP ktory zostal dodany wiec nie wiem oco chodzi ...

a i chciałbym powiedzieć że wchodze przez

MineCraft.exe

Free launcher for Minecraft Alpha

Opublikowano

dobra jak ktoś inny pisał przez zle luncher odpalałem teraz serv sie polaczyl tylko mam pewien problem ... mam nick RychuP zostalem dodany ok 3 dni temu ale jak wchodze to nie moge chodzic itd musze sie zarejsetrowac ale wpisuje /register <tekst> to pojawia sie wybrany nick jest juz zajety .... i nie wiem oco chodzi poprostu ktos byl 1 na moim nicku ? ... i zalozyl mi haslo .. a jesli tak to co teraz mam zrobic? ...

• Dodaj nową pozycję...