Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][24/7][Rp/Fb]Icraft.Com.Pl

_GrzybeK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inter craft

Jesteśmy grupą która ma dawać przyjemność z rozgrywki w popularną grę minecraft. InterCraft stało się projektem które stawia na wielkość i dokładnośc wykonania. Ciągle udoskonalamy nasze usługi a rozgrywaka staje sięcoraz bardziej wciągająca.

Dobrze zaprogamowany serwer i zainstalowane pluginy dają nam więcej możliwości. Możemy tworzyć budowle których jeszcze sami nigdy nie widzieliśmy.

Strona która nie odpycha jest odwiedzana niemal co chwilę przez ekipę. Już u nas nie musisz godzinami aby twoje podanie na gracza było zaakceptowane.

Nasz zarząd jest zgraną ekipą i wie co dobre dla projektu. Dobierani są ciągle GameMasterzy którzy bedą ochraniać nas przed atakami noobów i zakładać nam ochronne cuboidy na nasze prace których nie damy zniszczyć.

Podsumówując. Tą reklamą chcę was serwercznie, w imieniu całej administracji chcę was zaprosić na ten wspaniały serwer. Nie zmarnuj okazji i dołącz już dziś!

Jest to dobrze rozwijający się serwer który ma wielkie plany na przyszłość.

W tej reklamie chcę wam przedstawić jak prezentuje się serwer i co nowego zostanie dodane.

Frakcje!

Na serwerze dostępne są frakcje publiczne jak i przestępcze. Na forum można składać aplikacje na własną frakcje. Akceptowana frakcja otrzymuje kanał na TeamSpeak3 i zestaw pomocnych itemów.

LWC i cuboid!

LWC już jest dostępne na wszystko, czyli na skrzynie, drzwi, piece, craftingi itd..

Cuboida można dostać w każdym miesjcu i za darmo.

FreeBuild i RolePlay!

Na serwerze obowiązują te dwa typy gry. Jescze jedną rzeczą którą urozmaica nam grę jest Trzcina cukrowa która odgrywa rolę narkotyków. Jest ona zakazana przez policję, posiadanie jakich kolwiek upraw trzciny jest karalne przez policję. Lecz to znaczy że nie opłaca się jej hodować, ponieważ będzie ona bardzo droga.

FreeBuild umożliwia nam budowę wszędzie i o każdej porze w każdym miejscu. Na serwerze widać już wiele ciekawych budowli.

MoveCraft!

Dzięki temu pluginowi powstały lotniska za pomocą których możesz przemieszczać się z miasta do miasta.

MoveCraft będzie dostępny tylko dla administratorów, lecz gracze będą mogli o niego prosić jeśli zbudują coś ciekawego (np. balon czy samolot). Wszystko to za darmo.

Iconomy.

Za pomocą tego pluginu możemy robić zakupy.

Już można robić własne sklepy.

Można nie tylko kupywać itemy ale i także je sprzedawać i tak zarabiać pieniądze.

Zmiana wersji na 1.4_1

Na serwerze obowiązuje wersja gry 1.4_1 (Najnowsza).

Zwierzęta

Na serwerze można ujrzeć zwierzęta.Myślę że urozmaici to grę.

Nowa maszyna dedykowana

Ram przeznaczony na serwer gry: 5GB

Ram przeznaczony na programy związane z serwerem gry: 1GB

Łączny ram: 6GB

Procesor: 9GHz

Łącze: 100/100MB

Strona WWW: icraft.com.pl

IP serwera gry (v: 1.4): 62.75.201.82

IP TeamSpeak3 (własny serwer): 91.210.130.136 (Port: 9987)

IP Ventrilo (własny serwer): ventriloo.pl (Port: 44778)

20110412185655.png

20110412185657.png

20110412190250.png

20110412190134.png

20110412185824.png

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Są podania na gracza. Ale wejść można nawet jeśli się nie ma gracza. Tyle że nie można budować i niszczyć.

Opublikowano

Mamy 708 zarejestrowanych użytkowników. (Na forum)

Zapraszam!

Opublikowano

Trzeba pisać podania na ICH forum, nie tutaj. W dziale Podania na Gracza.

BTW, napisałem już dwa podania, jeden temat admin skasował z resztą tematów, w drugim napisał, że zaakceptowane, po jakimś czasie skasował wszystkie tematy, a ja dalej nie jestem graczem... Próbuję ostatni raz.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Podania nie są kasowane tylko przenoszone do poddziału rozpatrzone.

Opublikowano

Podanie składamy na icraft.com.pl

Na serwer można wejść bez składanie podania lecz nie można nic budować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...