Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabicie Przeciwnika Po Wyładowania Magazynka/Problem Z Internetem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .jak w internecie mam takie opuźnienie w zabijaniu ale i nie tylko jak piszę wiadomość pokazuję się dopiero po kilku sekundach albo jest opóźnienie w przeglądaniu roomów w lobby. kiedy wchodzę na speedtest.pl pokazuję mi download speed około 1Mb-1,5Mb chociaż mam 2Mb. może mam coś źle ustawionego w upload mam około 200-300 mega bitów z youtube.pl mam ten sam problem . PROSZĘ O POMOC (pisać kto co zbiera)

Opublikowano

Po prostu masz lagi. Z czego masz internet ? Powodem może być dużo syfu nie potrzebnego na kompie spowalniającego internet. Powyłączaj programy żrące internet (gg itp..) Jak nie pomoże przeczyść komputer.

Opublikowano

A rozdzielczość gry masz jaką? Zbyt dużej, przy słabym sprzęcie może twój komp nie uciągnąć i dlatego te lagi.

Wyłączaj też wszystkie zbędne programy na czas gry tj. GG, Torreny, etc..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

wszystko mam powyłączane a rozdzielczość chyba 1124 na 1024 czy jakoś tak i to bardziej mi chodzi o to że jak strzelam to z opóźnieniem zabijam i to nie raz większym i youtube trasznie wolno się buforuję to raczej mi chodzi o internet niż o sprzęt bo jak wchodzę na speedtest to jest mniej wiecej ok tylko o te opóźnienia mi się rozchodzi rozumiesz?

Opublikowano

Rozumiem, rozumiem. Zmniejsz sobie rozdzielczość na 1024 x 768.

Problemu to nie rozwiąże, ale troszkę zmiejszy jego skalę.

Gubisz pakiety po prostu, są opóźnienia w transferze danych między tobą, a klientem.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...