Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Pliki Serwerowe 2010 Oraz Klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jaki jest port na plikach 2010 na channel2?(bo na swoich mam 17000)

2.Dlaczego gdy wybieram postać nie pisze jego nicku,lvl'u itp.? Postać normalnie się ładuje...

Opublikowano

Nicku i loginu nie ma bo jest uszkodzony plik "player" też tak miałem, po prostu są usunięte wszystkie kolumny. Wystarczy wgrać nowe mysql, znajdziesz na forum i po sprawie. Ale pamietaj zeby wcześniej skopiować folder mysql ktory znajduje sie w "chyba" /var/db i wtedy po wgraniu nowej bazy wrzucasz ten folder mysql. Dzieki temu nie bedziesz musiał zakładać od nowa konta mysql. Ja tak robiłem i wszystko działa.

Oczywiscie po wgraniu nowegj bazy i wrzuceniu tego folderu player robimy reboot.

Jeżeli chodzi o port to wystarczy że wejdziesz przez FTP do /usr/home/game/channel2/CONFIG i tam masz port. Ja nie pamiętam zbytnio, bo zmieniłem i teraz mam normalny 16000.

POMOGŁEM ? POSTAW "+"

Opublikowano

To w końcu + czy - ? ;> w sygnie masz minus a tu prosisz o +, więc jak to jest?;)

Aaaa i jescze coś moglibyście podać mi link do tej bazy, jeśli znajdę sam to usunę tą wiad.;)