Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie związane z cs:s czy będzie u mnie działał bez zacinki na minimalnych lub na średnich wymaganiach ?

procek :1,60Ghz +2800

ram : 1Gb

grafika Ati Raderon 9600Pro (te pro to jest w nazwie ...)

i ile by mi fps wyciągną .

Dla innych może być to głupi temat ale dla mnie ważny ponieważ mam kupować cs:s +cały pack .

Opublikowano

w 800x600 powinno ci pójść + cfg na fps , ale odrazu mówie zapomnij o FFA które ma ponad 20 slotów bo będą lagi.

Trzymaj cfg na fps (sam go używam )

http://wklej.to/TeqTW

Mój sprzęt

Procek : athlon dwurdzeniowy 3600+ 1.8ghz @ 2.0ghz - wiecej przez szyne nie wyciagne a mnoznik zablokowany ;(

Ram: 1gb

Grafa: radek x1550

Na tym cfg co podałem wyzej, fps ponizej 80-90 nie spadają (serwer max 20 slotów) jedynie co w smoke'u tak do 30 xD

Twój komp powinien pociągnać te 60 fps , choć nie jestem pewny do końca . Niechce cie zapewniać zeby nie wyszlo ze kase w błoto wyrzucisz .

Opublikowano

Miałem kiedyś cs:s ns'a i on mi chodził nawet nawet tylko nie wiedziałem ile fps mam :D

Wiem z wymaganiami tylko tyle że zainstalowałem i od razu grałem nic nie zmieniając i grałem spokojnie z botami i na serwerach surf bez lagów .

Właśnie co zmienić żeby grać w cs:s na mim staruszku ?

Czy bradziej kupić nowego bo mi komp potrzebny tylko do tego żeby pograc w cs'a 1.6 no i chce w source bo tam jest fajna atmosfera na zombi modzie :D

Opublikowano

No na kompie za 2k to na fullu w dużej rozdziałce będziesz ogarniał ;) Oczywiscie komp składany , a nie jakis z supermarketu . Wbij w pogduszki jest tam temat w podwieszonych z zestawami komputerowymi.Napewno sie znajdzie cos dla ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...