Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patrzcie Co Zrobił Blacklegend I Toxicdata!

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest związene z tymi broniami w WarRocku.

http://www.youtube.com/watch?v=e2wq_5QeMqU

Tu macie linka do trochę większej roździelczości filmiku ten sam:

http://www.youtube.com/watch?v=e2wq_5QeMqU

Proszę o nie spamowanie i o pisanie sensownych postów w tym temacie bo temat juz był zamknięty ale poprosiłem razora aby go otworzył!!!

Old and retired gamer WarRock.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah jeśli to nie jest fake to na 110% ta opcja będzie "OnlyVip" Więc ja mogę tylko poważyć :D

Chociaż jeśli to skrypt to pewnie będzie można go wykupić oddzielnie też za kasę.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

to dziala na takiej zasadzie ze te bronie masz w IS i je kupujesz i jak ci się skonczy vip to nawet mozesz ich uzywac bo są w ekwipunku. dobre musze do blacklegend napisac zeby mi podesłał haczka.

Opublikowano

Fajnie ale i lipnie, bo jesli taki haczek wejdzie to 1 lvl bedzie biegal z famasem a drugi z m60, malo kto bedzie gral dostepnymi bronmi z IS bez premki

ale pewnie G1 to wykryje i szybko zadziala bo nie chce aby stracili swoje cenne zarobki ...

odalup78ab6.png

Opublikowano

dawno juz to widzialem..

Fake albo inie... nie wiadomo podobno oni na tym smigaja

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

dawno juz to widzialem..

Fake albo inie... nie wiadomo podobno oni na tym smigaja

Jak widziałes dawno temu jak to było wczoraj dodane. ;) a od wczoraj ludzie z tbombami zaczeli biegac. Więc to jest cos wspólnego napewno.

@down też tak sądze ze szybko się wezmą do roboty chociaż widząc ich postepy teraz ahaha to wiesz...

Opublikowano

Irzoss muter serio to widział praktycznie od razu po relase bo pisał mi na gg : D

Co do projektu to sądzę, że K2 szybko się za to weźmie.

Za duże straty finansowe dla nich.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja właśnie też dzisiaj widziałem dużo ludu z tbombami i to głównie niemcy a blacklegen i ten 2 to chyba niemcy, więc coś w tym może być ;)

@Enginner jeśli to prawda to zabije mojego brata, który dzisiaj usunął z kompa koreana.....

Opublikowano
o dziala na takiej zasadzie ze te bronie masz w IS i je kupujesz i jak ci się skonczy vip to nawet mozesz ich uzywac bo są w ekwipunku. dobre musze do blacklegend napisac zeby mi podesłał haczka (tylko ja mam do niego kontakt haha) ale serio...

z Black legend kazdy moze miec kontakt ..

1364672805-U250359.png

Opublikowano

BoskiJohny to dlaczego sam u siebie tego nie zrobisz?? A jeśli to zrobiłeś to udowodnij nam to jakimś filmikiem, bo ss można łatwo podrobić

Opublikowano

Może Fake mże prawdziwe ... Może podmienii coś tam w plikach WR pogzebali ale wg. mnie to NIEMOŻLIWE

To nie mozne być fake bo przed chwilą gram i nagle widze typa z aiaw gold tbombami i ak1s (czy jakos tak) i aiaw, ak1s jak wyjął to patrze a nad bronią nie widać jej nazwy w takim okienku co zawsze są nazwy. Musze mieć tego hacka chocby tylko dla t-bombów. A jak się go spytałem skąd ma te bronie to on odrazu wyszedł.

Opublikowano

Proste wytłumaczenie!

BlackLegend Zrobił bypassa do Cheat Engine a toxic wyszukał ID broni gdy już znalazł podmienił je w item shopie zastępując innymi

To jest Fake bo bronie nie działają bo są na serwerze

no siema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...