Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wam Się Podoba...

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3

Nie wygląda na te żebyś robił grafikę od 2 lat bo strasznie słabo

A tak na marginesie, z ocenami sygny idź do FanArtu

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Załóż sobie galerię.

Takie prace co Ty pokazujesz robiłem po trzech dniach w gimpie (teraz jestem długo w ps'ie.)

0/10

Dno.

Render nie wtopiony, pentool brzydki, kolorystyka w ogóle nie pasująca do siebie, napis do wywalenia (albo inaczej -- ssie), nie wspominając już o tym że w złym miejscu jest.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

1/10... Ten temat do FanArtu powinien isc... Watpie ze zajmujesz sie grafika 2 lata ( Chyba ze robiles to paintem )

65994253024037513199.png
Opublikowano

Za to Wy się popisaliście.

Ja dam 6/10.

Za to że jest ta sygnatura.

Masz render na niej, wokół postaci linia, mimo że się nie świeci (znaczy nie ma na niej efektu). I to już jest plusem.

Kolorystyka niedobrana za bardzo.

Polecam pobrać czcionki, ja używam zwykłych.

Ludzie.. nauczcie się patrzeć na zalety.. a nie wytykać czego nie ma, lub co jest źle.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...