Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym o pomoc przy skrypcie w pisaniu bota, który będzie wysyłał "bidy" przy określonej liczbie głosów, np. mając 10 tysięcy, aby wysyłał bid co 1 tysiąc, i tylko co 1 tysiąc (równo, czyli musi puścić kilkanaście-kilkadziesiąt bidów w ciągu tych kilku sekund).

Nie wiem w ogóle jak się do tego zabrać (w szkole mam free pascala...), i nie wiem, czy da się to napisać w assemblerze, dlatego pytam się was i proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam, chciałbym o pomoc przy skrypcie w pisaniu bota, który będzie wysyłał "bidy" przy określonej liczbie głosów, np. mając 10 tysięcy, aby wysyłał bid co 1 tysiąc, i tylko co 1 tysiąc (równo, czyli musi puścić kilkanaście-kilkadziesiąt bidów w ciągu tych kilku sekund).

Nie wiem w ogóle jak się do tego zabrać (w szkole mam free pascala...), i nie wiem, czy da się to napisać w assemblerze, dlatego pytam się was i proszę o pomoc.

No i jak niby mamy ci pomóc? I skąd mamy wiedzieć co to "bidy". Napisz jak człowiek a nie jak dziecko neo to pomyślimy czy ci pomóc czy nie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Chodzi mi o bota, który będzie w danym momencie "naciskał" na przycisk, odpowiedzialny za wysłanie głosu na stronie www. Bot powinien sprawdzać ilość głosów na liczniku na stronie, ma wysłać głosy jak najszybciej przy 13 tysiącach głosów, potem znowu czeka, a następnie przy 14 tysiącach znowu wysyła. Chodzi o trafienie w ten 14-sto tysięczny głos, nie 13,999 czy 14,001

Miło było by, gdybym mógł w samym programie zalogować się na kilka kont (kilka różnych okien) i równocześnie z nich wszystkich wysyłać oferty.

• Dodaj nową pozycję...