Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Heiken

m00ku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heiken nie wiedzieć jak dostał się na farmę trzciny Silesi i niszczył ją do ziemi. Mam tutaj kilka screenów obrazujących to zdarzenie :

2hpr3lu.png

2dqd06.png

5y8buv.png

a1o46a.png

1z6r12x.png

Od razu uprzedzam :

*Nie, te screeny to nie fake'i.

*Nie, nie wiem, czy robi to specjalnie, czy nie ( jeśli tak sie da)

*Nie wiem jak przeszedł przez drzwi z lwc

*Nie koniecznie domagam się jakiejś ivul kary dla niego - po prostu obrazuje to, co ma miejsce na servie.

*Przepraszam, jeśli fotki są za duże bądź nie spełniają kryteriów.

mca.png
Opublikowano

Przedostatni screen wyszedł troszeczkę za późno a potem gość się wystraszył ze go screenuje i sie zmył - nie zdążyłem. W dodatku tak go cięło, że złapać go na screena graniczyło z cudem. Jednak wydaje mi się, że wyraźnie widać grief.

mca.png
Opublikowano

@Up: Może się wam po prostu przyglądał?? Niema także w ręce trzciny... Ja mu za to bana nie dam, bo będzie zamieszanie jak z Nubenem...

Nothing to do here.

Opublikowano

2 obrazek widać jak kosi. Pewnie jeszcze tu wróci więc proszę o nie zamykanie tematu, jak będzie kiedyś to wrzucę SSy jak niszczy.

Weteran
Opublikowano

W sumie też tu nie widzę jak niszczy trzcinę, ale.. widać jak ją zbiera. Nie wiem czy można to uznać za kradzież, jeszcze to przemyśle.

Opublikowano

@Up: Równie dobrze mógł ktoś kosić a on stał w pobliżu i się zbierało... Ja nie lubię osądzać bez pewności...

Nothing to do here.

Opublikowano

Czyli to za słabe dowody... Temat close... Jak coś na niego znajdziesz to najwyżej nowy temat założysz... Koleś się wywinął

Nothing to do here.

• Dodaj nową pozycję...