Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuben

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana na 7dni od ciebie za wulgi, zero kicków i ostrzeżeń. Nie zastosowałeś się do zmiany w regulaminie która została dodana przez kokosza.

Zalewałem przy nim i on o tym wiedział, nie ma bana za zalewanie. Robiliśmy sobie wtedy jaja. A w jego temacie chodzi o to ze ktoś mu dom zniszczył i psa zabił

@ Bezpodstawny Ban.

@Edit: Wyszedł mi komunikat BAN 7dni za wulgi. A za zalewanie 3dni na forum ? Co ty człowieku robisz.

@Edit2: Bezpodstawny ban, jeszcze ban za wulgi a afkowałem 10 min bo na forum byłem. 0 jakichkolwiek ostrzeżeń. Co ty robisz człowieku ?

Mam dostęp do cuba w Silesii i mu tylko drzwi wejściowe zalałem nie cały domek. Mnie ta skarga nie dotyczyła.

Przeprosiłem go i dałem mu odszkodowanie, nie było potrzebne ale mimo wszystko dostał odszkodowanie.

Opublikowano

@Up: Wcale nie dostałeś żadnego bana za wulgi O_o Dałem Ci tylko za zalewanie domu osy... Przyznałeś się, dodatkowo osa do mnie napisała że jeszcze jej płaciłeś aby mnie przekonał do Unbana... Tak zrozumiałem...

PS. Mój błąd... Przez przypadek zamiast dać bana 3dni to dałem tydzień... Już bana edytowałem...

@Down: Wgl. przezywał też Konserwe...

Nothing to do here.

Opublikowano

Kurde ASD ty serio czytać nie umiesz. Ja pisałem że sprawę z nim ugadaliśmy osobiście - dał mi zadość uczynienie za zalewanie domku.

To była jego "kara" więc po co go jeszcze banować?

Proszę o UB dla nubena. On mnie nie przekupił tylko się dogadaliśmy.

Asd polecam czytać ze zrozumieniem

btw: on , a nie ona *

Opublikowano

Kasę za unbana przed banem ? O czym ty gadasz to jest nie logiczne. Dziwne bo mi się wyświetliło 7 dni za wulgi.

Jeżeli właściciel do mu nie ma pretensji to jaki problem ? Robiliśmy sobie jaja i gadaliśmy przez ts'a.

Nic do mnie nie ma. Wyłem mu wiadro wody przed domem bo pisał ze nie chce żeby ktoś mu do domu wchodził.

Skarga dotyczyła zniszczonego domu i zabitego psa. Ja tego nie zrobiłem więc dalej twierdze, że to bezpodstawny ban.

@ Jakbym napisał że jestem Billem Gates'em to tez byś tak myślał ?

Opublikowano

@Osa: Twój nick: rodzaj żeński... Poza tym przewinił więc karę odsiedzi...

PS. Mój błąd... Przez przypadek zamiast dać bana 3dni to dałem tydzień... Już bana edytowałem...

Nothing to do here.

Opublikowano

Niech się wypowie inny mod na ten temat. Zaraz napisze do Geoninga i się spytam czy można dawać kare za nic.

Za zalewanie NIE MA bana. Nie zrobiłem tego w mieście i on wiedział że go zalewam.

Przeprosiłem go dałem odszkodowanie, sam chce żebym dostał ub. asd moja cierpliwość się już kończy, mam 3 dni wolnego i chciałem dokończyć projekty w Silesii, jeżeli zrobiłeś to specjalnie bo ty jesteś z Syjonu to leci na ciebie skarga.

Opublikowano

@Up: Pisałeś ale w temacie ujawniło się zalanie twojego domu... Widzę że Nuben nie wytrzyma a według osy Silesia bez Nubena nie może istnieć a ja nie chcę mieć kłopotów, więc unban...

Nothing to do here.

Opublikowano

Unbana Nubenowi on jest ogarnięty gracz.Po pierwsze Osa mówi że nie dawał żadnej skargi na niego. PO 2 nie ma takiego czegoś jak nie zalewanie w reg.Więc powinna na ciebie skarga polecieć.

Takie moje zdanie.

Peace All.

Opublikowano

asd co ty nierozumny jestes ? osa pisze że chce dla niego UB to daj UB. W końcu to jego domek był. A ty jeszcze sie upierasz.

@Edit : zagadzam się z kolegą na górze.

• Dodaj nową pozycję...