Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pytanie Dotyczące Serwisu Kontagier.Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Chciałbym kupić sobie oryginalnego Minecraft'a w serwisie KontaGier.pl (ponoć bezpieczny). Mam pytanie - Czy można zapłacić takim sposobem, że idziesz na pocztę, wypełniasz blankiet przelewu, wpłacasz kasę i już? Masz zakupionego Minecraft'a? Jeśli tak, to ile mam czekać na Gift Code i gdzie on przyjdzie? Z góry dziękuję za pomoc, dam plusa, minusa czy co tak tylko chcecie. Pozdrawiam ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Wiesz On ci podaje dobrego sprzedawce ;D ja kupiłem na allegro ;p. Ale wydaje mi się, że dostajesz numer konta bankowego i możesz normalnie przelać ;)

Pamiętaj nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem!!!

Zbieram - , a tak naprawdę to +

Opublikowano

Mi się zdaje że można tak,ale nie jestem pewien. Mógłbyś kupić doładowanie za 50 zł na telefon i SMS'em kupić :)

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Hej

Ja kupiłem właśnie na stronie Allegro i jest tam sprzedawca Kontagier.pl

W ciągu 15min miałem już kodzik aktywacyjny:D

Tam działa automat :D

Opublikowano

Idioci on się pyta o strone KontaGier.pl a nie Allegro .... czytanie ze zrozumieniem się kłania

No dobra ale na allegro chyba też może kupić nie ??

To jest dokładnie to samo.

P.S Sam jesteś idiota.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jasne, że możesz normalnym przelewem przez poczte, ja już na allegro kupiłem około 100 jakiś rzeczy tam i zawsze tak kasę przelewam, a mam 3 konta bankowe :)

Chociaż ja polecam ci przez bank przelewać, szybciej dochodzi kasa.

Więc tam pewnie też powinni ci podać numer konta, i podają ci jaki masz podać tytuł przelewu i przelewasz im normalnie kase.

A dokładnie to zamawiasz, podajesz tam e-maila klikasz zamawiam, czy cuś takiego i następnie przenosi się na stronę dotpaya, gdzie wybierasz jak chcesz zapłacić, możesz wybrać żabkę, czy też zwykły przelew, zobrazowałem ci to na ss-ie :)

96004572.png

Mam nadzieje, że pomogłem jak tak to liczę na plusika noi Close tematu żeby uniknąć spamu xD

o lol, nie zobaczyłem, że temat jest z 12 kwietnia, bardzo przepraszam za takie małe górnictwo, no ale cóż chciałem pomóc :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|