Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Kidmoda Bot'A

Waszka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiaj mniej więcej o tej godzinie o której piszę tego posta nasz "kochany" KidMod zrobił mi bardzo wiele złego.

Ogłosiłem "konkurs" gdzie pierwsza osoba która do mnie dojdzie dostanie stack diamentów.

No i nasz kochany Bot teleportował się do mnie i zażądał stacka diamentów.

Ja mu odmówiłem ponieważ się do mnie teleportował a nie przyszedł i zobaczył mojego wilka to napisałem dla zabawy "azor bierz go" a on go zabił a mój wilk nawet nic mu nie zrobił bo siedział

Proszę dla tego gracza o bana za zabijanie wilka i nadużywanie swojej posady (teleportowanie bez zgody)

Dowodów w postaci ss'ów nie mam ponieważ cała akcja szybko się zdarzyła.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Potwierdzam w 100%.

Wczoraj byliśmy w piekle i kopaliśmy sand'a.

było nas 5 i mieliśmy duże złożę i kid się do nas tp bez zgody i nam zaczął kraść piasek.

Proponował bym degradację tego kidmoderatora za nadużycie rangi na serwerze.

w83od2.jpg

Opublikowano

asd, WTF?!

Każdy ma prawo do krytyki KAŻDEJ osoby, tylko problem jest w tym, że oni się z tym nie ukrywają.. Przepraszam za niewysublimowane słownictwo ale nieźle dojebałeś..

Opublikowano

Jak wbiłem na serva dziś(udało mi się mimo wielkich lagów przez neta) to widziałem jak przeklinał i się kicknoł sam... Dla mnie to jest jakieś dziecko i nie wiem jakim cudem ma on kida

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ten Bot muli .. Nie ogarnia!

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Ciekawy czy wy jesteście lepsi... Ja też na początku nie ogarniałem i jakoś modem zostałem... Po prostu Bot gra a nie pracuje...

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...