Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Otwieraniem Plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak mam win 7 professional zainstalowałem fifę 11 i się normalnie włączała A otwierałem ją tak start - > wyszukaj programy i pliki i wpisywałem tam fifa i wychodziło mi fifa 11 i ją włączałem . A dzisiaj zrobiłem tak samo jak opisałem i pojawił mi się taki dymek jakim programem otworzyć Myślę sobie WTF ?? I pisało mi w nim jakoś tak ustaw domyślny program by otworzyć plik czy coś takiego i zaznaczyłem Nero BackItUp . I gra się nie włączyła tylko włączył się ten program .Potem patrzę na pulpit . I na mój komputer i innych pliczkach jest obrazek tego nero backitup . Jak to naprawić żeby np mój komputer normalnie się włączał . O jak włącze jakiś plik ,grę czy coś innego wyskakuje mi Nero BackItUp . Jak to naprawić ?? ;D I teraz mam pytanko jakim program tam zaznaczyć żeby mi się te pliki normalnie włączały tak jak kiedyś ??? O-o :( Bo ja na kompie mam tylko same zwykłe programy , i nie wiem jak to naprawić . Dam Dzienną dawkę +/- . Wiem że zły dział ale w innych działach nikt nie czyta . Proszę po nie zmienianie działu . Liczę na pomoc . Pozdro.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale wbrew temu co sądzisz do pogaduszek zagląda mnóstwo osób... No i dział WR nie jest miejscem na tego typu tematy.

Twój argument o większej oglądalności w w/w dziale mnie nie przekonuje wybacz : )

@TOPIC:

Skojarzyło Ci pliki exe z tym programem.

Uruchom komputer >> Wciskaj F8 >> Tryb awaryjny >> Przywracanie systemu

I cofnij wszystko do dania kiedy było wszystko ok.

Nie martw się to Ci nie skasuje plików, które pojawiły się po utworzeniu punktu przywracania.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Może masz wyłączone przywracanie:

Mój komputer >> PPM >> Właściwości >> Przywracanie systemu

...i zobacz czy masz checkboxa przy wyłącz przywracanie.

Jak tak to ten sposób Ci nie pomoże.

1373662483-U83583.png