Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Wbiciem Na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc... Mam problem z Klientem czy serwerem nie wiecz czego to wina? Gdy ja sie loguje do serwa jest super itd itp normalnie mnie loguje... Lecz gdy koledzy chca sie polaczyc to loguje ich do wyboru postaci i wywala do menu. Co jest przyczyna?

mca.png
Opublikowano

Sluchaj. Loguja sie do gry no nie. i tam maja swoja posta NP Wojownik o cniku dupa (to przyklad...) i gdy daja aby sie zalogowal do gry czyli na jakas mape np M1 to ich wywala do wpisywania loginu.

mca.png
Opublikowano

Sluchaj. Loguja sie do gry no nie. i tam maja swoja posta NP Wojownik o cniku dupa (to przyklad...) i gdy daja aby sie zalogowal do gry czyli na jakas mape np M1 to ich wywala do wpisywania loginu.

ile Ty masz lat tak pisząc? -.- "wszystko w temacie" akurat temat był zaraz po prefiksie... bugniete mapki badź postac

;]

Opublikowano

ile Ty masz lat tak pisząc? -.- "wszystko w temacie" akurat temat był zaraz po prefiksie... bugniete mapki badź postac

15lat mam. ale mi mapki dzialaja. Tu chodzi o portmapa?

mca.png
Opublikowano

ja mam pliki od raina 2008 , ale wczesniej robilem priva na innym kliencie i dziala. Cos jest chyba zlego w plikach root, trzeba login char port zmienic czy cos>

mca.png
Opublikowano

to jest klient a nie spol, klient jest 2010, moze to wina tego?

Na plikach 2008 tylko hoster może się połączyć z serwerem na kliencie z 2010r, innych będzie wywalać po zalogowaniu.

652601399840421198520.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...