Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzamin

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1302552504' post='2325896]

nooo! i to pokazuje poziom tego forum =,= "wykurwiaj" psycho dałem Ci - bo nie zaczołeś sie kłucić

Mówisz o poziomie, a sam go nie masz. Beka.

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1302552504' post='2325896]

nooo! i to pokazuje poziom tego forum =,= "wykurwiaj" psycho dałem Ci - bo nie zaczołeś sie kłucić

Dzięki...

Dobra skończmy z wykurwianiem.... najbliższe 3 dni zadecydują o przyszłości naszych kolegów :P

tCGj4L.png

Opublikowano

Dzięki...

Dobra skończmy z wykurwianiem.... najbliższe 3 dni zadecydują o przyszłości naszych kolegów :P

Już ci coś pisałem. Wykurwiaj.

Opublikowano

to zadecyduje o mojej przyszłości ;d! chociaż do zawodówki nei potrzebuje znowu niewyobrażalnej ilości pkt :DD przydało by sie iść sapć ale cóż ;D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wyspać się przed jutrem :)

W końcu gimnazjaliści to dominująca kategoria wiekowa na MPC.

Nie byłbym tego taki pewny :P

Powodzonka.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powodzenia dzisiaj : D I nie stresujcie się, Ten test nie jest taki trudny jakim go malują.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Psycho wykurwiaj i nie spamuj więcej w tym dziale, metalowcu...

Powodzenia dla wszystkich 3 klasistów .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taki przejebany

Ale Załatwił mnie ten temat Patriotyzm...

Żal a chcialem przynajmniej 30 punktow teraz to wątpie..d

a za Rozprawke 13 Punktów !@! ŻAL

30364378.png

Opublikowano

Już ci coś pisałem. Wykurwiaj.

Pff, to ty wykurwiaj psioku, najlepiej wypierdalaj na bluzgator albo znajdź sobie forum o wykurwianu gdzie będziesz wykurwiał co chwile.

Żałosne, wyobrażam sobie jak ty, pisząc swoje posty - pewnie się śmiałeś że będzie beka, zjechałeś typa. A tu gówno prawda, sam siebie zjechałeś dzieciaku - pokazałeś swój ujemny poziom inteligencji.

Ahh, że takie dzieci jeszcze istnieją... Z drugiej strony może masz jakieś problemy ze sobą ? Ojciec bije cie kablem od pilota i wyżywasz się na chłopaku który życzy powodzenia na examie ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Teścik łatwiutki był ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

patriotyzm głównie i masa historii. Trudne było o tym Piłsudskim, Kościuszce i Dąbrowskim o ile tego ostatniego mam dobrze to tamtych 2 to lanie wody może ciutek faktów :P Rozprawka była na 13pkt BANALNA czy można być patriotą w czasach wojny jak i w czasach pokoju ustosunkować się do tego. 6pkt podanie do dyrka szkoły o dofinansowanie projektu szkolnego muzeum regionalnego... sporo pytań otwartych na 1pkt.

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...