Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja Patcha (V.1.1) Do Sw The Force Unleashed Ii I Ładowanie Misji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio kupilem sobie gre SWTFU2. Nie chodziła (konkretnie to cutscenki sie cieły), bo miałem pirata kompa. Kupiłem windowsa siodemke oryginała. Cutscenki tym razem git ale ładowanie do misji.. tragedia. czekam 15-20 min. wyskakuje komunikat, ze SWTFU2 przestał działać i że system powiadomi o sposobie na naprawe jezeli sie taki ukaże. pomyslalem, ze jak zainstaluje patcha to sie uda. Jednak instalacja patcha to porażka. W polowie staje i brak odpowiedzi... prosze pomozcie bardzo bym chcial zagrac w ta gre. powiedzcie jak zainstalowac tego patcha albo jak rozwiazac ten problem. jutro sprobuje reinstalacji bo dzisiaj juz czasu nie mam :). Pzdr. Z góry dzięki :)

p.s.

Parametry kompa

Windows 7

3gb ram

procesor intel celeron d 3,47ghz

nvidia 9500gt

jak bym czegos zapomniał lub ktos chce cos jeszcze wiedziec o kompie czy o grze to walcie smialo. SWTFU II ma takie wymagania jak Swtfu I a jedynka chodzi mi idealnie :P

Opublikowano (edytowane)

ej no to pomoze ktos?? reinstalowalem gre i to dalo tyle, ze ten komunikat wczesniej wyskakuje ;P

//Nie doubluj postów / Turek

Edytowane przez Turek28
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...