Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

'Your Account Has Been Blocked' - Proszę O Konstrukcje Ticketa

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie hackowałem na tym koncie, nie przyszło by mi to do głowy, przy 31 lvlu z takim wyposażeniem i tylu wydanych G1 nie chciałem tego nawet robić! Proszę o schemat ticketa jaki mogę wysłać do G1 w celu dowiedzenia się czy moje konto zostało zbanowane na zawsze czy na pewien okres. Z góry dziękuję.

Opublikowano

ale byłeś na opk room? jak byłeś masterem per a jak byłeś na to 15 dni ale mógł wystąpić błąd oni piszą dokładnie co i kiedy bo dostałem bana na 15 lvl za opk zombie xD

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Najprawdopodobniej chodzi tu o OPK Zombie, bo dzisiaj albo wczoraj robiłem. Fakt postąpiłem głupio, ale czy za to jest permanentny ban?

Opublikowano

przykro mi ticket niz nie pomoze nie ma szans na odbanowanie mialem to samo na moim ukochanym koncie...

nic nie zdziałasz... musze cie zniechęcić

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Nie będzie tak źle :) Mój kolega leciał na OPK, i dostał bana na 15 dni, a ja tylko na Zombie :) @xj4nke5x - tam nie ma treści jak się zapytać o to za co i czy zostanie odbanowane konto. Proszę o taką treść :)

@bodzio275 - ty mnie za idiotę masz?

Opublikowano

Jeżeli afkowałes ban na 15 dni,

Jeżeli byłes masterem zależy od wyrozumiałości admina,

Jeżeli byłes OPKerem ban na zawsze...

Czasem jest tylko tak ze admin zamyka room i wszyscy wylatują do lobby a opker dostaje bana. Ale to juz mowie zalezy od admina.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Miałem podobnie 39lvl i hackowałem na OPK w Zombie Mode i też dostałem bana na zawsze . Więc się wkurzyłem i gram w Call of Duty - Polecam .

Opublikowano

Zrzućmy to na naszego biednego GameBooster'a. Nie gwarantuje, że się uda ale jak chcesz możesz spróbować.

Hello. Today I want to log into the game but my account was banned.

I didn't use cheats.

My friend told me that might be wine program called GameBooster.

To jest ukryta treść, proszę

Could I be banned by it? How much time it will take?

@DOWN:

Program wyłączający zbędne rzeczy przed startem gry by chodziła nieco szybciej.

Starsze wersje crashują WR.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...