Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Srednie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) . Mam problem , jak dodać średnie i umiejętności do ' Miecz Słońca ' , np ? W bazie i w cliencie . Nie chce dokładnego tłumaczenia, że trzeba to dodać w item_proto ' tutaj tut jak rozpakować ' itd. tylko po prostu jak to zrobić . Bo w appltype0 ustawiłem ' 72 ' ( id bonu na średnie ) a w app...2 ' 71 ' ( id na um. ) ale ich nie widać w cliencie i nie wiem czy też dobrze dodałem do Navi . i czy to trzeba w applyvalue0,1 itd. ustawić ' 1 ' i potem będą się same zmieniały jakoś czy jakoś inaczej ? proszę o pomoc , wynagrodzę :)

Opublikowano

@2up

wartości daje dobre, tzn. to jak w appltype0 mam 72 to w applvalue0 podać 1 ? żeby nie było 0 , tak ?

@Edit

jak dodałem przy appltype0 72 applyvalue0 1 to mam średnie 1 i ich się nie da zmienić .:< jak to zrobić aby dało się zmieniać ?:D

Opublikowano

jeżeli ci chodzi tak jak jest np w fms albo rib to nie zrobisz kiedyś tam czytałem że to siedzi gdzieś w plikach game i tego się nie da zmienić sam tak kiedyś próbowałem ale nie wiem tego czy tego się nie da zrobić ja przeczytałem że się nie da

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Jeśli w game to muszę popatrzeć. Ale na serwerze Yitian2 są właśnie średnie dodane do , np. Miecz słońca. Mógłby ktoś z Yitian2 wypowiedzieć się jak to zrobić ? lub ktoś kto wie w czym jest rzecz ?

Opublikowano

żeby średnie sie generowały musisz applyvalue zostawić na 0, powinno działać

Opublikowano

właśnie ustawiłem aplyvalue po 0 i nie było ich wcale jak ustawiłem na 1 to są już te średnie , ale nie da się ich edytować.

Opublikowano

addon_type trzeba ustawic na -1 aplletype i value bez zmian (czyli tam trzeba wpisac 0)

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

addon_type w navi ustawiłem teraz -1 , a w cliencie addon_type nie ma.

@Pegas nie możliwe , że źle robię . Ciągle sprawdzam i wszystko o kjest